Haberler

Trabzonspor'dan Eren Bülbül paylaşımı

Güncelleme:

Trabzonspor, Türk Hava Yolları'nın yeni uçağının adının Eren Bülbül olması için sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu.

Trabzonspor'dan THY'nin yeni uçağının adının Eren Bülbül olması için bir paylaşım yapıldı. Bordo-mavili ekibin sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Eren Bülbül... O bizim kahramanımız! O bu vatan uğruna daha 15 yaşında toprağa düşen yiğit evladımız! Elbette ki sponsorumuz @TK_TR'nin yeni uçağının #AdıErenOlsun İlk uçuşunu da Eren'imizin ailesiyle birlikte Trabzon'dan yapsın #İyikiVarsınEren"

Trabzonspor'dan Eren Bülbül paylaşımı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Hava Yolları Sosyal Medya Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

OGUZ:

EREN ŞEHİDİM İYİ Kİ VARSIN VARSIN DA BU TOPRAKLARDA HUZURLA YAŞIYORUZ EY KENDİ KÜÇÜK RUHU BUYUK ŞEHİD RUHUN ŞAD OLSUN AMİN

15
2
yanıtYanıtla
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR:

Yakışır

12
4
yanıtYanıtla
GÖZLEMCİ:

Trabzon spor kulübünü bu karardan dolayı tebrik ederim.

12
1
yanıtYanıtla
hakkı:

pontus lafı edenler utansın

10
3
yanıtYanıtla
:

DIYENLER HAKLI

yanıt0
yanıt0
kamboçyalı:

seneler sonra parasını isterler. . . Demedi demeyin. . . . . .

3
9
yanıtYanıtla
İYİ Kİ VARSIN EREN:

PKK , GELMİŞ GEÇMİŞ EN KAHPE, EN ŞEREFSİZ, EN KATİL, EN BARBAR , EN ALÇAK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR.

9
0
yanıtYanıtla
......:

'' Biri çıkıp demiyoki Eren iyiki varsın '' Sen, tüm Türkiye''nin kalbine gömüldün küçük şehidimiz Eren :(

2
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

YERYÜZÜNÜN EN ADİ KALLEŞ HAİN ÖRGÜTLERİ PKK VE FETÖDUR. GÖRÜLDÜKLERİ YERDE YOK VE İMHA EDİLMELİDİR. . . EREN ŞEHİDİMİN KANI YERDE KALMADI KALMAYACAKTA. BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RABBİM RAHMET EYLESİN. RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN İNŞALLAH. ŞEHİTLER ÖLMEZ. VATAN BÖLÜNMEZ. BAYRAK İNMEZ. EZANLAR DİNMEZ. ASLA VE ASLA. . NET. . O KADAR. .

1
0
yanıtYanıtla
ÇIRPINIRDI KARADENİZ:

VATAN SANA CANIMIZ FEDA. . .

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title