Haberler
Güncelleme:

Temmuz ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün başladı

Temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin öne çekildiğini belirten Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, paraların bugünden itibaren hesaplara yatırılacağını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

osman güven:

evet şu Çalışmayı tam yaptığımız, maaşları yarım alıp ödemeleri tam yapmaya çalıştığımız paralar. Gece 1, 04 de hesaba yatmış. Sabah 9, 15 te kiramın birini verdim. Faturalardan 1''er tane yatırdım ve kredimin de sadece 1''ini ödeyebildim. Ne bayram harçlığı var, ne cebimde 5 kuruş kaldı. AMA AYASOFYA AÇILDI. . . .

11
3
yanıtYanıtla
az akıl olsa:

Tam çalışıp yarım aldığın maaş a yorumum yok kira ve faturalarada yorum yok zaruri ihtiyacin anca parasını alipta ya araba ya ev yada telefon aldığın krediyi almasaydin bayram harçlığı da kalirdir kuruş paranda hesabını bilirsen zorlanmazsn.

yanıt0
yanıt0
OSMANA CEVAP:

BEN ARTIK SALDIM GİTTİ BANKALAR ARAYIP DURUYO TELOFONU AÇIP ELİNİZDEN GELENİ YAPIN DİYOM SALLAYIN GİTSİN BİZ

yanıt0
yanıt0
lord:

BOYUNA YALAN ULANN BAKAN EFENDİ 5 AY OLDU BASVURALI DAHA 1000 LİRA YARDIMI ODEMIYOR HALEN DAHA İNCELENİYOR DİYOR BU DEVLET HABERLELRLE YALAN DOLAN KİMSEYE PARA YATIRIYOR DOLANDIRIFI DEVLET

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title