Haberler

Tecrübeli Futbolcu Emre Belözoğlu'nda Tarihi Görev

Güncelleme:

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun bir aradan sonra milli takıma çağırdığı Emre Belzöoğlu'na tarihi bir görev vermeye hazırlanıyor. Güneş, Emre Belözoğlu'na futbolu bırakması halinde idari ya da teknik heyet içerisinde göre verecek.

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda Arnavutluk'un ardından Moldova'yı yenerek, A Milli Takım kariyerindeki en iyi grup başlangıcını yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, Emre Belözoğlu tercihiyle özellikle genç oyuncular üzerinde müthiş bir pozitif hava yarattı.

Moldova maçında 97. kez ay-yıldızlı formayı giyen Emre Belözoğlu'nun geçmiş dönemlerdeki tecrübesini takıma yansıtmak isteyen Güneş'in bu tercihinin tecrübeli oyuncuyu da şaşırttığı ortaya çıktı. Yakın çevresine ay-yıldızlı formayı yeniden giymeyi hiç beklemediğini ve böyle bir davetin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Emre'nin, bu güveni boşa çıkarmamak için kampta gece gündüz mesai harcadığı ifade edildi. Takım arkadaşlarından büyük saygı gören 38 yaşındaki futbolcunun, ay-yıldızlı ekibe hem kaptanlık hem de ağabeylik yaptığı kaydedildi.

HİZMETİ SÜRECEK

Emre Belözoğlu dışında Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'ün de Teknik Direktör Şenol Güneş'e her konuda yardımcı olmaya çalıştığı belirtildi. Şenol Güneş sezon sonunda futbolu bıraksın veya bırakmasın Emre Belözoğlu'ndan yararlanmaya devam etmeyi düşünüyor.

Ay-yıldızlı hocanın yeşil sahalara veda etmesi halinde Emre'yi idari ya da teknik heyetin içerisine almayı düşündüğü ifade edildi. Bu sezon Başakşehir forması altında şampiyonluk kovalayan tecrübeli futbolcu sezon sonu kulübüyle yapacağı görüşmenin ardından bir karar vereceğini duyurmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Şenol Güneş Haberler

500

Yorumlar (26)

Karakartal:

Biz emre gibilerinden kurtulmaya çalıştıkca içimize yerleştirmeye çalışıyorlar. Adamı mı kalmadı???

15
18
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BU ŞIMARIK ŞİKECİ GEVŞEĞİN MİLLİ TAKIMDA GÖREV ALDIĞI GÜN, MİLLİ TAKIMIN BENİM İÇİN BİTTİĞİ GÜNDÜR. MİLLİ TAKIMDA SAHADA OLMASINDAN SEBEP O MAÇLARIDA İZLEMİYORUM.

9
12
yanıtYanıtla
ziyaa:

İzlemezsen izleme la şapkalarını sat sen

yanıt5
yanıt2
kayserili:

MİLLİ TAKIMI AHLAĞI DÜZGÜN İNSANLAR ÇALIŞTIRMALI ZATEN ESKİSİ GİBİ MİLLİ SEVGİMİZ TAM DEĞİLKEN BÖYLE İNSANLARIN ORDA NE İŞİ OLUR

9
8
yanıtYanıtla
ZAMKMAN BİRLEŞTİRİCİ:

arda olmayınca takım takım oldu

14
3
yanıtYanıtla
gaddar:

Hak ediyor çocuk. . . Milli forma ile tribünlere ana avrat küfür edenlerin bu şekilde onore edilmesi şart !!!

11
6
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Emrenin yeri kadıköydür fenerbahçedir. Kendi yandaşlarınızı alın ünal olur tolunay olur abdullah olır. Fenerli kardeşimizi harcamayın

5
10
yanıtYanıtla
ziyaa:

Şenol hocanın yanında pişmeli ve şenol hocadan sonra milli takımın başına getirilmeli hırslı ve azimli.

10
4
yanıtYanıtla
REİS:

Çenesi de çok kuvvetli. . . iyi küfür ediyor !!!

yanıt1
yanıt1
Ferman:

2011 emre belezoglu üzerinden sike operasionunda kumpas kuranlardan biri olan senol simdi emre belezoglunun teçrübesini kulanmak istiyor öyle mi ay sizin gururunuza

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title