Haberler

Tayfun Korkut'tan Bayern Münih'e Farklı Tarife: 4-1

Güncelleme:

Bundesliga'nın son haftasında Tayfun Korkut'un takımı deplasmanda şampiyonluğu garantileyen Bayern Münih'i 4-1 mağlup etti.

Bundesliga'da Tayfun Korkut fırtınası devam ediyor! Türk teknik direktörün çalıştırdığı Stuttgart, deplasmanda şampiyon Bayern Münih'i 4-1 mağlup etti.

Stuttgart'a tarihi galibiyeti getiren golleri 5 ve 55. dakikalarda Daniel Ginczek, 42. dakikada Anastasios Donis ve 52. dakikada Akolo kaydetti. Maça as kadrosuyla çıkan Bayern Münih'in tek golü ise 21. dakikada Corentin Tolisso'dan geldi.

Bu sonuçla birlikte Bayern Münih, bu sezon en farklı mağlubiyetini aldı.

ÜST ÜSTE 4. GALİBİYETİ

Takımını küme düşme hattına yakın bir yerde alan Tayfun Korkut, müthiş bir başarıya imza atarken üst üste 4. galibiyetini aldı ve sezonu 51 puan ile 7. sırada bitirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tayfun Korkut Bayern Münih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (14)

Rizeli musluman:

Bıktıysan vatikan da israilde orda defolup gidebilirsin...ülkenin adı Türkiye dini Islam

17
4
yanıtYanıtla
tako:

helal olsun

12
1
yanıtYanıtla
adsiz:

adamlar her halde ucunculik takimile çıktılar artik bu olay bizi dun ya şampiyonu yapar bunasil bi eziklik yazik lar olsun

3
6
yanıtYanıtla
BJk li:

Tayfun hocak seni Milli takımın başında görmek isterim.

6
1
yanıtYanıtla
cehennemeodunlazim:

sekiztas 5 yemisti bayernden

2
4
yanıtYanıtla
Rizeli:

Konyaspor ve bayern maçlarında sike babası dondu.hala futbol seyredenlere aciyorum...

0
4
yanıtYanıtla
ısparta lı.:

bize ne kardeşim bu haberden islam dünyasında yas ve göz yaşı varken böyle sacma haberlerden bize ne.

1
3
yanıtYanıtla
kutahya:

sana neyse neden okudun haberi ?

yanıt6
yanıt3
DİDİ:

ne ilgisi var şimdi bu haberle yaptığın yorumun insanlığa din iman satan yobaz cahil herif birkere islamın her tarafından gözyaşı değil terör akıyor birtek düzgün müslüman ülke yok dünyada hepsi birbirini boğazlıyo.

yanıt6
yanıt7
ZRAPORU:

doktora git doktora kafayı bozmuşsun ruh hastası yallah arabistana.

yanıt8
yanıt10
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title