Haberler
Güncelleme:

Cemal Can ve Ardahan'ın kurduğu takımlar Acun Ilıcalı'yı hayal kırıklığına uğrattı

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yeni kaptanlar Ardahan ve Cemal Can oldu. İki yarışmacının kurduğu yeni takımlardan sonra hayal kırıklığına uğrayan Acun Ilıcalı "Çok şaşkınım, umduğum takımlar diyemeyeceğim" yorumunu yaptı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (19)

Kemal:

Çekli kız dalga geçiyor başta acunla bu yabancı sevdaniz Batsın be

23
3
yanıtYanıtla
fb:

acun sansin vardı bu sene korona olmazsaydi kimse senin bu saçma sapan kadroyla izlemezdi mecbur başka izlenecek birsey yoktu

16
1
yanıtYanıtla
YUH..:

BU ZAMANA KADAR İYİDİ ANCAK BU SENEKİ PROĞRAM TIRT ÇIKTI ACUNDA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRMIŞ DURUMDA YASİN DİYE BİR YARIŞMACI VAR 50 SEFER DİSKALİFİYE OLMUŞTU AMA NE HİKMETSE MİLLETVEKİLLERİNDEN DAHA ÇOK DOKUNULMAZLIĞI VAR BÖYLE BİR REZİLLİK YOK.

13
2
yanıtYanıtla
Buse:

Tamamem katiliyorum yazdiginiz her cumleye ve alkislokyorum

yanıt4
yanıt0
Atiba:

Bu kadar saçma bi yorum var mı acaba..acun ne diyor iki kaptanda mavi takımdan çıktı o yüzden böyle oldu.acun günaydın diğer takım kim kırmızımı zaten iki kişi kalmışlar sercan ve elif kaptan olsalar ne olucak yine aynısı ..

7
6
yanıtYanıtla
Alex de souza:

2 kişimi elif berkan barış sercan kırmızı takım 4 kişi

yanıt5
yanıt0
YAZIK...:

HAKKATEN REZİLLİK TÜM YORUMLARA KATILIYORUM .BİR CEMAL CAN VAR HERİF ORDAKİ BAYANLARDAN FAZLA AĞLIYOR BUNE YA AĞLAMAYAMI GELDİN YARIŞMAYAMI.

9
1
yanıtYanıtla
Arzu:

Şu Nisa ya hıçık oluyorum. Sercanla aynı takımda olmazmış. Ardahan saçma yapti.

9
0
yanıtYanıtla
BUNE YAA.:

Zaten tadı kaçtı PROĞRAMIN yarışmacıların hepsini toplasan bir turabi bir adem yapmaz .akşamki takım seçimi ise tam bir fiyasko.

7
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

ne adamlar başvurup eleniyor seçmelerde. . . nerde yağ tulumu alman, nerde şımarık çek gudusu var gidip onları almışlar.

4
1
yanıtYanıtla
Birgül Hamevi:

Acun beyin kadınları koruyan tavrı takdire şayan. Elife ve Evrime sahip çıkmalı. Nisadan ne köy nede kasaba olur. O kız çok şımartılarak büyütülmüş ağzında memesi yok. . Sercan ukala ve kavgacı. Berkan erkeklerde başarılı tek isim.

2
1
yanıtYanıtla
Birgül Hamevi:

Survivor bittiğinde Barış için Survivor maslarındaki Damla ve geçen yıl dedikoduyla laf taşıyarak kalan kız adını hatırlayamadım saç saça baş başa kavga edecekler. İkiside ölümüne savunuyor çapsız Barışı. Evrimide kıskanıyorlar. Aferin Evrime. Sms desteği, sponsoru yok. Ayakta kalma mücadelesi veriyor. Neymiş dedikodu hepsi yapıyor. Yapmayanı gösterin . Cemali yenip kaptan olacakken kulağı mı çekildi. Orada Evrim kadar kendini geliştiren var mı? Elif hanım ve başarılı bir sporcu. İkisi son 4''lü

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Survivor aslida boy gösterilecek yer değildir torpile sms ile oyunmu olur güçlü olan kalsın ki oyunun tadi gelsin takimlarin değişmesi oyunun tadini kaçırıyor yedeklerden ilave olsun ama karışım olmasin

1
1
yanıtYanıtla
Birgül Hamevi:

Bu yıl ilk defa devamlı izliyorum. Nisa denen şımarık, kıskanç ve ukala kızı çekmek zorundamı yız? Cemal Can ya ağlıyor yada Nisayı teselli ediyor! Yasin hakikaten ciddi hasta. Ya Barış kim bu adamın sponsoru. Arkasında kimler var. Amerikadaki basketbolcularımız mı Adem mi veya bunlar görünenler mi? Adam oynamıyor. Oynamayan adama survivor masalarında birincilik payeleri veriliyor oynasada oynamasada. Ya akla ziyan sms birincilikleri. Adam koşamıyor bile. Ağzına sağlık Evrim aynı düşüncedeyiz.

0
1
yanıtYanıtla
pelin:

Yorumunuzu Yazınız...takimlar cok guclu ama bende cok sasirdim takimlarin kurulma sekline ama olsun hak eden kazansin

0
0
yanıtYanıtla
Yücel:

SMS ile boy göstermek degil yasin gibi Berkan elif gibi mücadeleci yarışmacı olacak sakat olan gelmesin. Adil eleme olmuyor

0
0
yanıtYanıtla
esma yilmaz:

elif ve berkan okeyde yasininde pek bi halt yaptığı yok yapamayıp millete saldırıyo ve resmen rol yapiyo

yanıt1
yanıt0
Ondan sonra:

Şu evrimi sevenleri tanımak isterdim

0
0
yanıtYanıtla
leyla:

maalesef hap kõtü õrnekler gõzümüze sokuluyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title