Haberler

Pascal Nouma'dan Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a destek mesajı: Sen benim şampiyonumsun

Güncelleme:

Yaşadığı sakatlık nedeniyle Survivor'a devam edemeyen ve adadan ayrılmak zorunda kalan Ersin Korkut, hüngür hüngür ağlayarak arkadaşlarına veda etmişti. Ersin Korkut'a, efsane futbolcu ve eski Survivor yarışmacısı Pascal Nouma'dan destek geldi.

Survivor'da geçtiğimiz günlerde sakatlanan Ersin Korkut'un, MR sonuçlarının ardından yarışmaya devam edemeyeceği anlaşıldı ve başarılı yarışmacı adaya veda etmek zorunda kaldı.

Üzücü haberi Ersin Korkut ve Survivor ekibine veren Acun Ilıcalı "Benim için en hüzünlü veda oldu" dedi. Ersin Korkut, adaya vedasının ardından gözyaşlarına engel olamadı.

Survivor'a hüngür hüngür ağlayarak veda eden Ersin'e, efsane isimden destek

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Pascal Nouma ise yarışmaya veda eden Ersin Korkut hakkında paylaşımda bulundu.

"SİZ DAHA ONU YENİ TANIDINIZ"

Survivor'un eski yarışmacılarından Nouma, "Kanka benim şampiyonumsun dön gel. Ersin adamın dibidir, siz daha onu yeni tanıdınız" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pascal Nouma Haberler

500

Yorumlar (6)

Hasan Öztürk:

Ersin delikanlıca gitti yarıştı. Kendisinden beklenmeyen performans gösterdi. Ama orada hiç yarışmadan SMS birincisi olan Mert''in durmuna dikkat edin. Bu güne kadar sakatlıkları bahane ederek yarışmayan ve sorvivor birincisi seçilmeye çalışan bir yarışmacı. SMS atanlar dikkat etmelidir.

9
0
yanıtYanıtla
sami:

boyu küçük yüreği büyük insan yolun açık olsun.

6
0
yanıtYanıtla
432:

allah sağlık sıhhat versin ersin abi allah yolunu açık daim etsin allah yüreğini ufkunu geniş etsin ersin abi allah sana sağlıklı hayırlı ömür versin ersin abi amin

4
0
yanıtYanıtla
Gül:

Aynen adam gibi adam çok üzldüm

3
0
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

He ya aynen adam GİBİ!!

yanıt3
yanıt0
d:

ersinmi hibi adam gibi yaristi bense siz yanlis progrsm izliyoniz ersin o yasta mertle sercaninin yalakacisi gotur getircisi kendi basina hareket edemeyen oyasa geldigi halde karar veremeyen merle sercan tarafindan yonlendirilen sercan la mert baris kotu diyolardi ersin ersin hemen he ya baris kotu yasin kotu ersin he ya yasin kotu diyecek kadar kendi aklini fikrini adaya yansitamayacak kadar onun bunun akliyla hareket eden biri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title