Haberler

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi! Favori Trabzonspor

Güncelleme:

Süper Lig'de 21. haftanın sona ermesinin ardından İddaa risk yönetimi, şampiyonluk oranlarını güncelledi. Trabzonspor, 3.25 oranıyla favori olarak gösterildi.

İddaa, şampiyonluk oranlarını güncelledi. Gençlerbirliği'ni 2-0 yenen Trabzonspor, 3.25 oranıyla favori olarak gösterildi. Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin oranı 3.50. Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'ın oranı 5.00. Lider Sivasspor'a verilen oran ise 6.50.

İşte oranlar:

Trabzonspor: 3.25

Fenerbahçe: 3.50

Galatasaray: 5.00

Sivasspor 6.50

Başakşehir 7.00

Beşiktaş: 12.00

Eski oranlar:

Fenerbahçe: 3.00

Trabzonspor: 4.50

Galatasaray: 5.50

Sivasspor 5.50

Başakşehir 6.00

Beşiktaş: 11.00

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Fenerbahçe Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

HADİ BAKALIM:

Güzel oynayan Sivas spora böyle dandik bir oran verip berbat oynayan Fenere 3. 5 oran vermekte neyin nesi. Fenerbahçe top mu oynuyor. Neyse son gülen iyi güler hadi bakalım.

21
5
yanıtYanıtla
...:

hala fenerin oyununa laf eden beyinsizler var açın istatistiklere bakın.

yanıt2
yanıt0
ben:

FB VE GS OLMASINDA KİM OLURSA OLSUN. ÇÜNKİ ONALR HİÇ BİR ZAMAN HAKKIYLA ŞAMPİYON OLMAMIŞTIR.

10
9
yanıtYanıtla
gsli:

tabi beleşten bize avrupadanda kupa verdiler maş izlerken gözlük tak gsyi fbnin seviyesine düşürdünya yuh sana

yanıt6
yanıt6
FORZA GALATASARAY:

GS li kardeş sen bakma bunlara. aslında onlar da biliyorlar GALATASARAY ın ne kadar büyük ve şanlı bir kulüp olduğunu ama dilleri varmıyor işte. içleri içlerini yiyor. fesatlık ve hain düşünceler içindeler. ama boş ver sen bunları takma. bizim seviyemiz formamızdaki yıldızlarda ve müzemizdeki kupalarımızda gizlidir. FORZA GALATASARAY.

yanıt1
yanıt1
detan:

kim olacaktı ezik fenev mi :)))

9
6
yanıtYanıtla
Memleketim:

Suriye''yle savas ciksada lig iptal edilse. Biktik bu sömürücü Istanbul kulüplerinin hirsizlikla aldiklari sözde sampiyonluklari. Tacimizi vermedi agla. Kornerimizi vermedi agla. Penaltimizi vermedi agla. Sari kart gösterdi agla. Kirmizi kart glsterdi agla. Bunlarin rezilliginden bikti millet. Sözde spor programlari bunlardan bahseder. Medya arkalarinda. Her kesimin bunlari desteklemesine ragmen nedense iflasin esiginde. Hatta iflas bayragini cekmek üzre. Allah bunlari daha beter etsin.

7
7
yanıtYanıtla
memleketi yediniz doymadınız:

Sende haklısın iflasın eşiğinde olan kulüptünüz ama ekonomiden anlamayan paşalarımız size el attı düzlüğe çıktınız şimdi konuşursunuz tabi. Ayrıca sahada hakem döven hakemleri rehin alan eşkiya kulübün eşkiya taraftarı değil misiniz. . .

yanıt3
yanıt3
hamsiye bak:

Ha ha bu ''MEMLEKETİM'' kafasını yaşamak istiyorum. istanbul kulüplerinin sömürgeciliğinden kurtulmak için savaş çıksın diyor. La ne yiyip ne içiyorsunuz bu kafaya ulaşmak için.

yanıt4
yanıt2
Memleketim:

Bana cevap veren fanatikler. Yorumu nerenizle okuyorsunuz? Ben diyorum taka tuka sizler diyorsunuz bilmem ne. At gözlügünü birakinda dürüst olun biraz. Ben Trabzon taraftariyim cümlesi kurmadim. Borclari ortada. Aglamalari ortada. Hergün bir baskaninizin medyayi toplayip rezilce demec vermesi ortada. Dilencilkleri ortada. Her kaybettikleri puan ve puanlarda hakemlere veya federasyona saldirmalari ortada. Benim kafam iyide sizlerin kafasi ne alemde? Kafasiz fspor yorumculari gibisiniz aynen.

yanıt3
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title