Haberler

Super Bowl sonrası Donald Trump'ın tebrik tweeti, sosyal medyayı salladı

Güncelleme:

ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'da, Kansas City Chiefs 50 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştı. Nefes kesen finalin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın attığı tweet ise olay oldu.

Bu yıl 54'üncüsü düzenlenen mücadelede, Kansas City Chiefs, San Francisco 49ers'ı 31-20'lik skorla mağlup etti.

Nefes kesen finalin ardından ABD Başkanı Donald Trump'ın attığı tweet ise geniş yankı uyandırdı.

YANLIŞ EYALETİ TEBRİK ETTİ

Trump, şampiyon olan Kansas City Chiefs takımını Twitter'dan tebrik ederken ' Kansas eyaleteini gururlandırdınız ve çok iyi temsil ettiniz' sözlerini kullandı. Ancak şampiyon Kansas City Chiefs, ABD Başkanı Trump'ın sandığı gibi Kansas eyaletinde değil, Missouri eyaletinde yer alıyor ve maçlarını da Missouri de oynuyor.

Trump'ın bu tweetine çok sayıda tepki gelirken ABD vatandaşları, başkanlarını 'cahillikle' suçladı. En ağır tepki ise eski senatörlerden Claire McCaskill'den geldi.

ŞOKE EDEN TEPKİ: SENİ APTAL

Claire McCaskill, Donald Trump'ın tweetine 'Orası Missouri seni aptal' şeklinde cevap verdi ve bu tweet, dakikalar içerisinde 120 bin favori aldı.

Trump, ardından attığı ilk tweeti sildi ve yeni tweetini 'Missouri eyaletini çok iyi temsil ettiniz' şeklinde yeni bir paylaşımda bulundu. Ancak ABD Başkanı'nın kendi eyaletlerini karıştırması, ülkede büyük olay yarattı. Trump, tweetini silse de eleştirilerden kurtulamadı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Kansas City Kansas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (11)

meraci83:

Ne olmuş yani insanlık hali olamaz mı? Bizim kemal bey de oy kullanacağı semti bilememiş, oy kullanamamıştı.

7
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Aldatmıştır biri, yada kandırmıştır, kemalin dünyadan zaten haberi yok.

yanıt4
yanıt1
İKİLEM:

Ekonomi ve eğitim üretim kadar olmasada son 5 milyar yılın en üst seviyesinde.

yanıt2
yanıt0
Memleketim:

Adam resmen dalga gecmek icin baskan olmus.

7
0
yanıtYanıtla
tret:

kağıttepe geldi aklıma:)

5
0
yanıtYanıtla
TURP:

trump kafan mı güzel

4
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

vay aptal vay

3
0
yanıtYanıtla
Tarihçi:

40 yıldır ABD başkanları,silah ve faiz dünyasının kuklalarından seçiliyor,evet evet seçimle temsil siyonistlerin iyi ki icat ettik dediği ve insanların kendi kendilerini yönettiklerini sandığı bir oyalanmadır,çoğulculuk adı altında mutlakiyetin bitirilmesydi250 yıldır dünya cehenneme döndü

2
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Daha öncesini sanki yaşadın güllük gülüstanlıktı. Kanun yoktu insanlar kanun yerine silahı yada nüfusu güçlüler yada parası olanlar tarafından hayvan gibi muamele görüyordu. Sen kanunlara uy islamiyetin kurallarına ahlak kurallarına uy şu andaki seçimli yönetim iyidir çünkü en azından insan gibi seeçim yapabiiyon.

yanıt4
yanıt0
Bagimsiz:

Dön de bir kendine bak derler adama :)))

yanıt1
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title