Haberler

Sumudica, Gazişehir Gaziantep'i açıkladı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin yeni ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Marius Sumudica oldu. Rumen teknik adam anlaşmayı sosyal medya hesabından açıklarken, Gaziantep ekibinin de konu ile ilgili resmi açıklamayı kısa sürede yapması bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde takımı şampiyon yaparak Süper Lig'e taşıyan Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Gazişehir Gaziantep'te teknik patronluğa daha önce Kayserispor'u çalıştıran Sumudica getirildi. Kırmızı-siyahlı ekibin Rumen teknik adam Sumudica ile iki yıllık anlaşma yaptığı öğrenildi.

Öte yandan Rumen teknik adam için önümüzdeki günlerde Gaziantep'te bir imza töreni düzenleneceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Gaziantep Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Adınızı Yazın:

yine aynı şey takımı çıkarsın sonra şutla insallah geri düşersin antep

7
6
yanıtYanıtla
Izzet demir:

Aynrn oyle. Geçen sene de Erzurum aynı adama bu şekilde yol vermişti. Sonunda kaçınılmaz sonla karşılaştılar...

yanıt2
yanıt2
ERZURUMLU:

Ne alaka erurumda yol verdi. . . Erzurum 6 hafta şans verdi 2 puan anca topladı tek kaşlı altıparmak. . Eruzum transferde altıparmak kimi istedi aldı. . . meğer aldıkları sultanahmette saat saat kara adamlarmış. . En doğrusunu yaptı gazişehir tebrik ediyorum mantıklı davrandılar. . Erzurumu o çıkarmadı Kalece hakan cambazoğlu çıakrdı. . . gazişehirdede aynı şans yanındaydı penaltılarla çıktı. . kısacası altıparmak süper lig hocası filan asla olamaz

yanıt4
yanıt0
,,,.:

Hatayın hakkıydı, gönlümüz Hatayla

0
5
yanıtYanıtla
alpi 06:

Erzurum da gönderdi Mehmet Altıparmak hocayı sonra düştü, Mehmet Hocanın sistemi iyi, Erzurumda devam etseydi düşürmezdi, Erzurum tesadüf kötü sonuçlar almıştı, aslında iyiydi. Şimdi de Gaziantep Gazişehir, ya sen süper lige çıktığın Mehmet Altıparmak hocayı neden gönderiyorsun. etik değil.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title