Haberler

Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Güntekin Onay'ın canlı yayında söyledikleri olay oldu

Güncelleme:

Galatasaray'ın sahadan 2-1 galip ayrıldığı maçta Sivasspor'un iptal edilen golü büyük tartışma yaratt. Futbol kamuoyu golün iptaline ilişkin geçerli bir sebep bulamazken yayıncı kuruluşta moderatör ve yorumcu Güntekin Onay'ın "Biz spor servisinde 40 kişiyiz hiçbirimiz anlamadık golün neden iptal edildiğini." sözleri sosyal medyada gündem oldu. Galatasaray taraftarı, Onay'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivas spor'u 2-1'lik skorla mağlup ederken ev sahibi ekibin iptal edilen golü maça damga vurdu. Karşılaşma sonrası beIN Sports ekranlarında Güntekin Onay'ın konuya ilişkin sözleri dikkat çekti.

"HİÇBİRİMİZ ANLAMADIK NEDEN İPTAL EDİLDİĞİNİ"

Güntekin Onay maç sonrası iptal edilen gole ilişkin yaptığı yorumda, "Sivas spor'un iptal edilen bir golü var, açıkçası biz spor servisinde 40 kişiyiz hiçbirimiz anlamadık neden iptal edildiğini." ifadelerini kullandı.

Türkiye bu pozisyonu konuşuyor! Güntekin Onay'ın canlı yayında söyledikleri olay olduGörüntü: BeIN Sports

VAR'DA İNCELEYİP GOLÜ İPTAL ETTİ

Sivasspor, 50. dakikada Fredrik Ulvestad'ın golüyle maçta durumu 1-1'e getirdi. Ancak gol VAR'a takıldı. Yaklaşık 10 dakika VAR'da incelenen gol daha sonra hakem Erkan Özdamar tarafından iptal edildi. Ancak futbol kamuoyu golün iptaline dair hiçbir geçerli sebep bulamadı.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Güntekin Onay Galatasaray Beinsport Haberler

500

Yorumlar (27)

YİGİT TÜRKALP:

ERKAN ÖZDAMAR GÖREVİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR.TÜRK TAKIMLARININ EN BÜYÜK DÜŞMANI CİNCON DUR.ASLEN FRANSIZ BİR TAKIMDIR.ŞAMPİYONLUKLARI HEP HARAM HİLE ÜZERİNEDİR. BU DA BÖYLE BİLİNE......

118
91
yanıtYanıtla
SELÇUK KILIÇ:

Şikebahçrli olduğunu belli etme gs verilmeyen penaltısını kimse konuşmuyor herkes işine geleni konuşuyor sene başından belli yapılan maçlara balıksın özellikle büyük takımların kimin hakkı çok yenmiş ortaya çıkarılsın

yanıt5
yanıt9
Mr. ENG:

El desen yok. Faul yapıldı desen yok. Golü niye iptal etti, hiç bir sebebi yok. Bunu GS özelinde söylemiyorum ama ne yazık ki Türk futbolu böyle. Birilerinin hakkını yerler 2 hafta sürmez unutulması. Bu düzen de böyle devam eder.

162
20
yanıtYanıtla
Miharbi mediç :

Okan hoca ne oldu Tff 'yi tehdit ettiniz ve TFF size boyun eğdi başardınız.Size hakemler sarı kart bile göstermekten korkuyor mutlumusunuz Okan hoca , kem küm etmeden burada hiç bir şey yok tertemiz gol diyemedin.

129
45
yanıtYanıtla
Mehmet Kuru:

Ben bir GS li olarak hakemlerin yardımıyla olunacak şampiyonluk istemiyorum.. Sivas'ın hakkı yenmiştir...Orada ter döken herkese yazık değil mi?...

124
36
yanıtYanıtla
SELÇUK KILIÇ:

Sen gs değilsin ayak yapma evet o gol haksızca verilmiş ise gs ın buz gibi penaltısında yedi o ne olcak

yanıt5
yanıt12
Cemil SAHANOGLU:

MEHMET BÜYÜKEKŞİ hadi bakalım adaletli lig olacak dediniz görelim ne yapacağınızı sivas spor un hakkını nasıl koruyacaksınız. yoksa GS yi kayırmaya devam mı edeceksiniz. hangi rengi tuttuğunuz belli olsun.

88
69
yanıtYanıtla
SELÇUK KILIÇ:

Bu maçta gs kıyak yapılmış öylemi o gözlükleri çıkarın verilmeye penaltıyı niye konuşmuyorsunuz işinize geldiği gibi

yanıt9
yanıt17
Murat Yol:

Evet hakem yanlış bı karar verdi yanlız Galatasaray'a şimdiye kadar sayısız hatalar yapılırken Güntekin bey neredeydi yada o 40 kişi ekipce Galatasaray düşmanlığını ilan etmişsiniz tebrikler

64
80
yanıtYanıtla
mehmet yılmaz:

Ağlaya ağlaya kazanılan adalete olsa olsa MADALET denir. Başta Okan Buruk olmak üzere tüm Galatasaray camiası bu madaletten memnun.

66
51
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title