Haberler

Türk futbolu yıkımın eşiğinde! "İstifanın arkasında ses kaydı var" iddiası gündeme oturdu

Güncelleme:

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasına ilişkin ünlü yorumcu ve eski hakem Ahmet Çakar'ın iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Çakar, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti. Bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün" dedi.

Türk futbolunda kaos her geçen gün katlanarak büyüyor. TFF Başkanı Nihat Özdemir'in istifa etmesinin ardından MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu da görevini bıraktı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında çarpıcı iddialarda bulundu.

"FERHAT GÜNDOĞDU'NA SES KAYDI DİNLETTİLER"

Ahmet Çakar yaptığı açıklamada, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti." ifadelerini kullandı.

"TÜRK FUTBOLUNDA DEPREMİ O ZAMAN GÖRÜN"

Tapenin ortaya çıkması durumunda büyük ses getireceğini belirten Çakar, "Ferhat Gündoğdu'ya dinletilen tape benim elimde olsa kanun gereği yayınlayamam. Ancak bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün siz!" dedi.

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Ahmet Çakar Haberler

500

Yorumlar (3)

Kenan Tetik:

Ts nasıl şampiyon oldu açık ve net örneği fenerbahçe lider olsaydı nasıl kıyamet kopardı çünkü futbol fenerbahçeye karşı oynanan bir oyundur

18
24
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Bu sene gibi hakem hatalarının, art niyetli davranışlarının, göz göre göre hakem atamalarının haddi hesabı görülmemişti. VAR a rağmen bile isteye hakem hataları yapıldı. Kayseri - Fb ve bir hafta sonra Fb- Gs maçlarına aynı hakemin verilmesi bir skandaldı. resmen rezil bir hizmet sergilediler.

17
4
yanıtYanıtla
erman genç :

GS LİYİM AMA HİÇ BİR YIL BU KADAR AÇIK BİR ŞEKİLDE SÜPER FUTBOL OYNAYIP FARK ATAN BİR TAKIM GÖRMEDİM TRABZONUN HAKKINI YEMEYE UĞRAŞIYORLAR GALİBA,, SONUNA KADAR FUTBOL OYNADILAR SÖKE SÖKE ALDILAR 3 PUANI TERTEMİZ

3
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title