Haberler

    Fenerbahçe'nin Futbolunu Gören Tümer Metin: Aykut Hoca Hakkını Helal Etsin

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken futbol yorumcusu Tümer Metin, "Aykut Kocaman'ı çok eleştirdik. Hakkını helal etsin. Bu takımı en iyi şekilde oynatıyormuş." dedi.

    Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olurken futbol yorumcusu Tümer Metin, yayıncı kuruluşta mücadeleyi değerlendirdi.

    Metin, şu ifadeleri kullandı:

    "AYKUT HOCA HAKKINI HELAL ETSİN"

    "Çok sıkça eleştirdik Aykut Kocaman'ı. Aykut Hoca hakkını helal etsin, ben öyle söyleyeyim. Çünkü, eleştirdiğimiz anlarda erozyona uğramış Fenerbahçe kadrosunu olabilecek en iyi şekilde oynatıyormuş."

    "YURT İÇİ SINIRLARINDA FENERBAHÇE FAVORİ YAZILIR"

    "Geçmişte çok önemli hocalarla çalışma imkanı yakaladım. Fenerbahçe'nin ismi çok büyük. Gönül verenler, müzesi kalabalık. Bu tip camialarda beklenti hep yüksek olur. Yurt içi sınırlarında Fenerbahçe favori yazılır. Maziye, müzene, şampiyonluklara bakarak favori olmak artıdır ama bugünkü kadro bize onu söylemiyor"

    Kaynak: Skorer / Spor

    Tümer Metin Fenerbahçe Spor Haberler

    500

    Yorumlar (27)

    Mini mini bir kuş rizede donmuş:

    Yanlış şurda. Geçen yılki yönetim maçları parayla satın alıyordu. Fenerli taraftarlarda oynayarak alıyoruz sanıyorlardı. Oynayarak bu kadar olur. Bu yıl şampiyonluk yarışı güzel olacak. Beşiktaş, Gs arasında geçecek gibi. Alt sıralarda düşmemeye oynayan takımlara baktığımız zaman Erzurum, Bursa, fener, Akhisar arasında zorlu bir yarış var. Sivas bunların bir tık üstünde. 2 hafta sonra Anadolu derbisi var. Sivas-fenerbahçe. Kim alır sizce bu maçı?

    13
    4
    yanıtYanıtla
    m:

    Aykut Hocadan da bir bok olamaz. Aykut hoca hoca olsa FB. yi geçen yıl şampiyon yapardı. Fener bahçe taraftarıyım. Fenerde ruh yok. Ruhsuz takım.

    4
    12
    yanıtYanıtla
    paşa:

    iç saha maçlarında fenerbahçe taraftarı bu sene ki gibi maçlara gelseydi fener çok rahat şampiyon olurdu. biz geçen sene hep iç sahada puan kaybettik

    yanıt6
    yanıt1
    CXC:

    AYKUT HOCANIN ELİNDE DOĞRU DÜRÜST TAKIM MI VARDI İKİ İYİ ADAM ALINSAYDI ŞAMPİYONDUK GEÇEN SENE

    yanıt4
    yanıt2
    ilk altı:

    sıralama şöyle olur bu sene , 1. bjk , 2. gs, 3. başakşehir, 4. göztepe, 5. ts, 6. kasımpaşa. fb ise 12 ile 18 arası bir sıralamada olur. pepe feneri yık ikinci yarıda dolmabahçede.

    5
    10
    yanıtYanıtla
    ...:

    FENERLİLER HİÇ BOŞUNA AĞLAMAYIN . BUGÜN FENERBAHÇENİN BU HALDE OLMASININ EN BÜYÜK SEBEBİ FENERBAHÇE TARAFTARIDIR . ALİ KOÇ AYKUT KOCAMAN İLE ÇALIŞMAK İSTİYORDU VE ÇALIŞACAKTI . AMA KENDİNİ BİLMEZ FENERBAHÇE TARAFTARININ BASKISI YÜZÜNDEN ALİ KOÇ AYKUTU GÖNDERMEK ZORUNDA KALDI . KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ .

    11
    3
    yanıtYanıtla
    ugur:

    adami yerden yere vurun kisiligiyle ekmegiyle oynayin ondan sonrada helallik isteyin ohhh ne ala kocum demekki diline sahip cikacksin

    12
    1
    yanıtYanıtla
    black eagle:

    birlik olalım fenerliler. Vitor Pereira yı kovdunuz, Ersun yanalı harcadınız, suni aykutu gönderdiniz Coco yu yedirmeyizzz. :))))

    8
    5
    yanıtYanıtla
    SSK EMEKLİSİ:

    KARA KARGA ; GÜLDÜRDÜN DİYECEM AMMA İNAN O KADAR MORALİM BOZUK

    yanıt1
    yanıt1
    mjhg:

    Kapının önünde oyna, sakın ayrılma, bu haliyle Fener bitirecekti oscar sahibi hocanızla sizi, ayrıca zaten birliksiniz, ama senin bundan haberin yok.

    yanıt1
    yanıt1
    Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title