Haberler

Tottenham, Uğurcan Çakır için 25 milyon euroyu gözden çıkardı

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın teknik direktörü Jose Mourinho, Uğurcan Çakır'ı transfer etmek istiyor.

Sadece Trabzonspor'un değil milli takımın da göz bebeği olan Uğurcan Çakır'a Tottenham'ın resmen talip olduğu belirtilirken; İngilizlerin, yıldız eldiven için 25 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

Jose Mourinho'nun, Hugo Lloris'in sakatlığında kaleyi devralan ve oynadığı futbolla çok da iç açmayan Paulo Gazzaniga'nın yerine Uğurcan'ı düşündüğü bildirilirken, iki kulübün sezon sonunda masaya oturacağı anlaşıldı.

Jose Mourinho geçtiğimiz günlerde de bir diğer milli futbolcu Cengiz Ünder için nabız yoklamıştı.

"LIVERPOOL DA PEŞİNE DÜŞTÜ, 23 MİLYON EURO VERDİLER"

Liverpool'un da gündeminde olan Uğurcan Çakır için başkan Ahmet Ağaoğlu kısa bir süre önce 23 milyon euroluk teklif aldıklarını söyleyerek, "Minimum bir sene daha bizde. Bir sene daha derken 2020-2021 sezonu. Ondan sonra Uğurcan için de en doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama nerede oynar, hangi ligde oynar, zaten Avrupa'nın ilk 5 liginden bir tanesinde oynayacak. Giderse oralara gidecek" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Uğurcan ÇAKIR Jose Mourinho Tottenham Haberler

500

Yorumlar (27)

fenerli:

hahahaha yalannnnn :)))))

6
21
yanıtYanıtla
detan:

selam şikebahçe :))

yanıt7
yanıt0
vardyyy:

selam şikebahçeli :))

yanıt10
yanıt2
deniz:

fenerli boyle bir tekliften seninde gurur duyman lazim bir TURK evladi olarak. . ha TURK degilsen gulmen normal. . . madem TURK olamiyorsun insan olmayi bari dene. . .

yanıt9
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Naber la ezik hırsız ulan harbiden tam malsın fenevli ya:))

yanıt3
yanıt0
NOKTA:

MORİQİ 150 milyom lem!

yanıt1
yanıt2
BAŞKAN:

Adam Sadece Fenerbahçe Maçında Böyle Kurtarışlar Yapıyor Başka Nasıl Yükselicek?

6
17
yanıtYanıtla
jonh lee:

helal olsun aslan parçası başarılarının devamını diliyorum. . İnşallah daha nice senin gibi aslan parçalarını izlemeye fırsatımız olur. .

19
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

1 sene daha elinde tutsun Trabzon 30-32 den aşagı satmasın ki bu söylediğim rakam bile çok düşük. Çünkü gerçekten kendisinden hiç hazetmesem de çok iyi kaleci. Yolu açık olsun.

14
2
yanıtYanıtla
vb.:

inş. barcelona görenler gibi çiğ çıkmaz. sonradan değişmez vb. sadece futbolu düşünür.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title