Haberler

THY, River Plate'in forma sponsoru oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Arjantin futbol takımı River Plate, 3 yıl boyunca oynayacağı müsabakalarda THY logolu forma ile boy gösterecek.

Türk Hava Yolları (THY), 2019-2020 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca dünyaca ünlü Arjantin futbol takımı River Plate'e forma sponsorluğu yapacak.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY, River Plate ile anlaşmaya vardı. Anlaşma kapsamında River Plate 3 yıl boyunca oynayacağı müsabakalarda THY logolu forma ile boy gösterecek. Bu anlaşma ile THY, "The Millionaires" olarak da bilinen River Plate'e sponsor ilk hava yolu şirketi oldu.

River Plate, 4 Ağustos Pazar günü Lanus ile oynayacağı maçtan itibaren 3 sezon boyunca THY logolu formaları ile mücadele edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, dünyanın en çok ülkesine uçan hava yolu olarak, dünyanın en önemli futbol takımlarından River Plate'in forma sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Bu anlaşmanın, Türk Hava Yollarının spora ve sporcuya desteğini göstermesi ve her zaman başarı odaklı bir strateji izlemesi açısından çok önemli olduğu kanaatindeyim." ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE DEVLERE SPONSOR OLMUŞTU

Uzun yıllardır futbola verdiği destekle bilinen bayrak taşıyıcı hava yolu THY, geçmişte Barcelona, Manchester United ve Borussia Dortmund gibi önemli kulüplerin yanı sıra UEFA EURO 2016'ya da sponsor olmuştu. THY, Lionel Messi ve Didier Drogba gibi ünlü isimlerle geçmişte çekilen reklam filmleriyle de önemli başarılara imza atmıştı.

Kaynak: AA / Spor

Türk Hava Yolları River Plate Arjantin Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Memleketim:

Bunlarin yeri duragi yok. Bunlar ejnebiye yedirmek icin herseyi yapiyorlar. Sponsor olmadiklari yabanci kulüp kalmadi. Türk milletinden aldiginizi yedirin gevura.

5
1
yanıtYanıtla
gercekci:

Cok bos islerle ugrasiyoruz malesef neden Türkiyeye takimlarina yatirim yapmiyorsunuz THY sirketi neden?

3
2
yanıtYanıtla
Vaal:

Türk takımlarının Dünya da dikiş tutturamadığından olabilir mi

yanıt0
yanıt0
sılaya undebah dedirmek isteyen adam:

bizim paraları ele dağıtın allah belanızı elbet verecek kafirler

3
2
yanıtYanıtla
Yenceri:

Elhamdülillah yerliyiz milliyiz

2
0
yanıtYanıtla
hattrick/bjk:

sevinsem mi diye tereddüt ettim thy''nin ne kadar büyük , dünya çapında bir marka olduğunu mu düşünüyoruz sanki ! bize ne faydası var onu izah edin bir ülke eğitimli ve kaliteli insanlarının artması ile gelişmiş olur . Refah seviyesi yükselmiş ülkeler gelişmiş ülkelerdir , sizin gibi dışarıya sponsor olmakla gelişmiş ülke olunmuyor ne yazık ki !

1
1
yanıtYanıtla
yerli ve milli diyor du..:

Avrupa da Alt Lİg takımları bile daha faydalı seçim olurdu. . Tosuncuk Latin Amerika''da yalnızlık çekmesin. . İsabet olmuş. . Kısaca yağma ve talanda sınır yok. .

1
0
yanıtYanıtla
gercekci:

River plate SL uefa mi kazanmista sponsor ta arjantinde yapiliyor biraz mantikli düsünseydin keske cevap vermeden önce.

1
0
yanıtYanıtla
Sponsormus!:

Ona buna sponsor olacagina bilet fiyatlarinda indirim yapin!, thy fiyatlari cok pahali

1
0
yanıtYanıtla
Kıskançlık Şampiyon Boca ??:

Boca nın sponsor u Qatar Aiır.. Bunlar da Rakip River Plate ye Oldu Ne Tesadüf ??

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title