Haberler

    Hocasız Kalan Fenerbahçe'de İlk Aday Leonardo Jardim

    Güncelleme:

    Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, "Cocu'nun gidişi sonrası Fenerbahçe'de ilk aday Leonardo Jardim." dedi.

    Fenerbahçe'de Kadıköy'de alınan 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyetinin ardından Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun görevine son verilirken, sarı-lacivertli takım için ilk teknik direktör adayı da Leonardo Jardim oldu.

    CNN Türk'te yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır, "Cocu'nun gidişi sonrası Fenerbahçe'de ilk aday Leonardo Jardim." dedi.

    MONACO'YU LİGDE 3. YAPMIŞTI

    Venezuela doğumlu olan 44 yaşındaki Portekizli teknik direktör, son olarak Fransa Ligue 1'in önemli takımlarından Monaco'yu çalıştırmıştı. Leonardo Jardim, 2014-15 sezonunda Monaco'yu, Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon'un ardından 3. yapmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Leonardo Jardim Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (57)

    ..........:

    YILMAZ VURAL GELSİN FENERBAHÇE TARAFTARI İSTİYOR.

    18
    3
    yanıtYanıtla
    son söz !:

    bence ali koç gitmeli taktı yabancı teknik adama bırak kardeşim ersun yanal gelsin hadi aykut kocamanın önünü kapattın bırak gelsin ersun yanal ne kaybedeceksin ? aziz yıldırımı arattırıyorsun insanlara taraftara ses ver taraftar herkesten iyi görür . .

    10
    2
    yanıtYanıtla
    GENÇ FBLİLER:

    YILMAZ HOCAYA SEVGİLER

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Mr X:

    Kardeş şampionluğu gectik artık, gelen küme düşmekten kultaracak, inşAllah yılmaz vural gelir

    10
    1
    yanıtYanıtla
    karslı:

    getirin yılmaz vuralı bunların hiçbirisinden daha kötü olamaz

    11
    0
    yanıtYanıtla
    cimbom bizi yener:

    Bir önerim var büyük FB taraftarına: eğer cuma günüki gs derbisine kadar cocunun yardımcıları ve comolli adlı şahısla da yollar ayrılmazsa gs derbisinde deplasman tribününde tek bir taraftar bile gitmesin yani protesto edelim o durumu hem Sesimiz duyulur böylece. Yani sadece cocu ile kalmasın temizlik.

    11
    0
    yanıtYanıtla
    Durmak Bilmeyen Ejder:

    aziz başkan gideli takım düzen tutmadı. asil sorumlu yeni yönetim aslinda . geldikleri günden beri fener çöküşe geçti.

    yanıt7
    yanıt0
    KUZEYİN UŞAĞI:

    KOKO GİDECEĞİNE SEN GİT KOÇ BAŞKAN. FENERİ TEMİZLİYİM DERKEN ENKAZA ÇEVİRDİN. DİBE VURDUN DİBE. SELAMETLE.

    9
    1
    yanıtYanıtla
    cem:

    ohhh verin bakalım eşşek yükü tazminat akıllanmadı mı bunlar

    10
    0
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Hep aynı adamlar Ersun Mustafa Aykut ya Bi yılmaz abiye sans tanısalar

    8
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title