Haberler

Sosyal medyaya sızan görüntüler ortalığı ayağa kaldırmıştı! TFF hakem toplantısının tamamını yayınladı

Güncelleme:

TFF, Merkez Hakem Kurulu'nun düzenli olarak online yaptığı iç değerlendirme toplantılarının bir kısmının sızdırılmasının ardından, toplantının tamamını yayınladı. TFF, bu toplantıların, haftanın öne çıkan, kritik hakem kararlarının değerlendirildiği, katılımcıların yorumlarının alındığı ve emsal olayların tartışıldığı bir eğitim çalışması olduğunu belirtti. Toplantının izinsiz yayınlanmasının hukuken suç olduğunu vurgulayan TFF, konuyla ilgili soruşturma başlattığını duyurdu.

TFF, bir bölümü sosyal medyaya sızdırıldıktan sonra büyük tartışmaları da beraberinde getiren hakem toplantısının tamamını yayınladı.

İşte TFF'den yapılan açıklama ve tüm video;

" Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) düzenli olarak online yaptığı iç değerlendirme toplantılarından biri olan, 1 Mart 2024 Cuma tarihli toplantı rutin bir eğitim çalışmasıdır. Kamuoyuna kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantının bazı bölümleri sorumsuz ve kötü niyetli kişilerce bağlamından koparılarak bazı sosyal medya mecralarında yayınlanmış ve kamuoyu yönlendirilmek istenmiştir.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; bu toplantılarda haftanın öne çıkan, kritik hakem kararları değerlendirilerek, kararlar üzerinde katılanların yorumları alınıp, emsal olayların tartışılması ile birlikte en uygun sonuca ulaşılması hedeflenmektedir. Kamuya kapalı ve kurum içi yapılan bu toplantıyı izinsiz yayınlamak hukuken suçtur. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

MHK olarak; Türk futbolunu hedef alan bu tür girişimlerle oluşturulmak istenen algı kirliliğini gidermek amacıyla, söz konusu online toplantının tamamını TFF YouTube kanalından izleyebilirsiniz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Ozgur Free:

FB 9 Senedir şampiyon olamamanın verdiği travma ile bu sene şampiyon olmak için her yolu deniyor. Tarafsız kurumlar tarafından her iki takımın maçları analiz edilirse açık ara gs en az 10 puan fark atmıştı.

50
92
yanıtYanıtla
Mevlüt:

He he. Biz körüz. Tek sen görüyorsun

yanıt10
yanıt14
Netherill:

şampiyon olamadıkça yollar mı arıyoruz sence? yoksa yenilen haklarımızın patlaması mı bu yaşananlar. önce bunu idrak etmen lazım.

yanıt5
yanıt0
Zeki Anti:

Olsa olsa koçun işidir.

38
39
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Bu hakemler hiç temas olmadan f6 nin lehine penaltılar verdiler.Yine burda gözle görülür bir temas var.

28
41
yanıtYanıtla
Samet Yalçın:

Bir Galatasaaray lı olarak bu pozisyona penaltı verilebilir diye düşünüyorum. Okadar cok pozisyon içinden bunumu buldunuz da gösteriyorsunuz :D diye sorarlar habercilere :)))))

20
21
yanıtYanıtla
Netherill:

yok bu sadece 1 tanesi yoksa ne ofsaytımsı pozisyonlar var bi bilsen :D

yanıt0
yanıt0
Netherill:

hiç utanmıyorsunuz dimi. hala hukuken suç felan demeye. milletin hakkını gasp edip birde yayın sızdı diye suçlu arıyorlar. ne yüzsüz bir tff miş bu arkadaş ya.

32
6
yanıtYanıtla
Fırat null:

Nasıl bir federasyona denk geldik. Minareyi çalmış kılıfı da hazırmış.

22
5
yanıtYanıtla
Murtaza kayişatan:

Türk futbolunu hedef Alan diye söze ba?lami? tff halbuki konu ba?liği ?öyle olmaliydi galatasaray futbolunu hedef alan görüntü denmeliydi çünkü her pisliğin altinda galatasaray geliyor her nedense bütün hatalar galatasaray lehine yapiliyor bir defada aleyhine yapilsa di?lerimi kiracam hala F. efendinin sözümü geçiyor bilmiyoruz

8
11
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title