Haberler

Son Dakika: Kadıköy'de hezimet! Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda 10 kişi kalan rakibine elendi

Güncelleme:

Son dakika: Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, sahasında ikinci yarının tamamını 10 kişi oynayan Kayserispor'a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Bu sonuçla Kayserispor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük'ün ardından çeyrek finale yükselen 3. takım oldu.

Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan ve Türkiye Kupası'nı kazanarak Avrupa biletini cebine koymak isteyen Fenerbahçe, Kayserispor'la Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, ikinci yarının tamamında 10 kişi mücadele eden rakibine 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi.

Son Dakika: Kadıköy'de hezimet! Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda 10 kişi kalan rakibine elendi

90+3. DAKİKADA RAMAZAN CİVELEK TURU GETİRDİ

Karşılaşma boyunca iki takım da net gol fırsatları üretmekte zorlanırken, Kayserispor'da 45+3. dakikada Uğur Demirok kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarının tamamını 10 kişi oynayan rakibi karşısında skor bulmakta zorlanan sarı-lacivertliler, 90+3. dakikada Ramazan Civelek'in attığı golle 1-0 mağlup oldu ve Kayserispor çeyrek finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

Ahmet Gündoğdu:

REZİL.REZİL.REZİL.BIR DE UTANMADAN BAŞTAN SONA USTUN OYNADIK DIYOR İSMAİL AKBABA,YANI KARTAL DEGIL.HİÇ YUZUDE KIZARMIYOR.ADAMLARIN 10 TANE FUTBOLCUSU YOK ARTI SAHADA DA 10 KIŞİLER..DEFOLUN GIDIN 2 LIGE İNŞALLAH DUSERSINIZ BU LIGDEN BIRGUN...

10
6
yanıtYanıtla
ÖMER ÇELİK:

Hava kapalı ama yağmaz boşuna dua etme

yanıt3
yanıt1
Erkan :

Kayserisporda maçın adamı Berisha seçilmeli bence. Adam hem forvette gol attırmadı hem defansta gol attı. Kim almış bu lavuğu Fenerbahçeye. İsmail kartal maçı izlerken Berisha yı rakip futbolcu olarak gördü herhalde.

2
0
yanıtYanıtla
TC Savaş Savaş:

ALİ KOÇ ESERİNLE GURUR DUY YETER ARTIK BIRAKIN ŞU TAKIMI DÜŞÜN TAKIMIN YAKASINDAN BİZE KAIR MEKTUBU YAZDIRDINIZ YETER DEFOLUN

0
1
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Azıcık onuru olan yönetim, futbolcu, teknik heyet hepsi istifasını sunar ve bu taraftara daha fazla acı çektirmez

0
1
yanıtYanıtla
Ali :

Galatasaray'ı hep böyle yendiniz. Nasıl duyguymuş anlayın bakalım:)

0
0
yanıtYanıtla
YUSUF MERT YILDIZ:

ali koç başkan fenerbahçe KÜMEYE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title