Haberler

Son dakika haberleri... BAL ekiplerinden Gölbaşı Belediyespor yeni transferlerini tanıttı

Güncelleme:

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor'da, iç ve dış transferde anlaşmaya vardığı futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törene Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin ile kulüp yöneticileri ve futbolcular katıldı.

Şimşek, burada yaptığı konuşmada, transferlerin hayırlı olmasını dileyerek, "Bu sezon BAL'a çıktıktan sonra takımımıza takviyeler yaptık ama altyapımıza da büyük önem veriyoruz. 4 futbolcumuzu A takımına çıkarttık. Hedefimiz bu yıl da şampiyonluk. İnşallah 3. Lig'e çıkacağız." dedi.

Şahin de geçen sezon altın çağını yaşayan Gölbaşı Belediyespor'un bu sezon da aynı başarıyı yakalamak için emin adımlarla ilerlediğini anlatarak, "Hedefimiz inşallah 3. Lig'e bu takımı çıkartmak. Bu çerçevede 9 dış transfer ve 4 altyapıdan futbolcunun yanı sıra geçen yıldan bizimle devam eden 10 kardeşimizle yeni sezona hazırız." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dış transferde anlaşılan Ramazan Burak Döklü, Baybora Baran, Doğan Bilgin, Batuhan Yiğit, Erkan Sütçü, Mustafa Fehmi Arslan, Hüseyin Emre Güner, Gürol Demirezen ve Mehmethan Yüce'nin yanı sıra diğer futbolcularla sözleşme imzalandı.

İmza törenin ardından Şimşek ve Şahin, tesisleri gezdi.

Kaynak: AA / Spor

Gölbaşı Belediyespor Ramazan Şimşek Spor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title