Haberler

Onyekuru ve Seri'yi yeniden kiralamak isteyen G.Saray'da Belhanda takımda kalacak

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'nden elenerek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Onyekuru ve Seri'yi yeniden kiralamak isteyen sarı-kırmızılılarda transferi yılan hikayesine dönen Younes Belhanda ise takımda kalacak.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Rangers'a elenerek Avrupa'ya veda eden Galatasaray, transfer dönemindeki son 48 saati hareketli geçirecek.

Sezona iyi bir başlangıç yapan ancak Rangers mağlubiyetiyle hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da yönetim, transfer için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarını sürdüren Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim, Geçen sezon sarı-kırmızılı formayı giyen Henry Onyekuru ve Jean Michael Seri için girişimlerini hızlandırdı.

ONYEKURU VE SERI İÇİN YENİDEN KİRALAMA FORMÜLÜ DEVREDE

Onyekuru için AS Monaco, Seri için ise Fulham'la görüşmelerini sıklaştıran Galatasaray yönetimi, 2 oyuncuyu yeniden kiralık olarak kadroya katmak istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği Seri ve Onyekuru da Galatasaray'a sıcak bakarken, sarı kırmızılı ekip oyuncu satışı konusunda istediği teklifleri alamayınca, yeniden kiralama yöntemine başvurdu. Seri ve Onyekuru'nun Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu öğrenilirken, kulüpler ile ise görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.?

BELHANDA KALIYOR

Bir süredir adı Fransa Ligue 1 ekiplerinden OGC Nice ile anılan Younes Belhanda ise takımda kalacak. Sarı-kırmızılı taraftarla bir süredir yıldızı barışmayan Faslı yıldız için kulübe ciddi teklifler gelmemesi ve oyuncunun da Galatasaray'da kalmak istemesi nedeniyle yeni bir gelişme yaşanmayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (8)

YA BIRAKIN:

Bırakın çekin istifayı. Bu nedir abi ya. Bulaştı üzerimize oynamak isteyince oynuyor oynamak istemeyince oynamıyor. Bize ruhunu ortaya koyacak futbolcu lazım. Alsanıza Nainggolanı. Ölüsü bu lige yeter. Fener 16 17 transfer yaptı bizimkiler 2 transferi zor yapıyor arkadaş. O kadar şampiyon olundu nereye gidiyor bu paralar. Şampiyonluk istiyorsanız transfer yapacaksınız arkadaşlar.

12
3
yanıtYanıtla
Zalım:

Faslı olduğuna emin misiniz bunun.. simdiye kadar gitmediğine göre suriyeli olmasından şüpheleniyorum ben artık. Başa bela oldu adam

8
4
yanıtYanıtla
Hasan:

Yahu verin alacaklarını gitsin zararına satın gitsin ne yaparsanız yapın yeter ki gitsin

5
0
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Messi alsanız ne olur. Avrupada olmayan kulüp, kulüp değil, eğlence kulübüdür.

1
2
yanıtYanıtla
fero:

bu senede gs şampiyon olamaz. böyle yönetim çok zor bulunur. özbekten bile kötü yönetiliyor

3
0
yanıtYanıtla
Ö:

Yazık bu takıma yapamiyursa çek git sana başkan yakışmiyur

0
2
yanıtYanıtla
Murat KARAEFE:

Avrupa gitti iş işten geçti transfer diyolar

2
0
yanıtYanıtla
burak:

yavv heee heeee

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title