Haberler

Yazık Oldu! UEFA, EURO 2024'ü Almanya'ya Verdi

Güncelleme:

UEFA'nın toplantısı sonrası EURO 2024'ü düzenleyecek ülke Almanya oldu.

EURO 2024'e ev sahipliği yapma hakkı kazanan ülke, UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde belli oldu. Türkiye ve Almanya'nın aday ülkeler olduğu yarışmada kullanılan oylar sonrasında Almanya'nın EURO 2024'ü düzenlemesine karar verildi.

Türkiye adına sunumları, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, TFF başkan vekilleri Servet Yardımcı ve Nihat Özdemir, yönetim kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, genel sekreter Kadir Kardaş, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Türkiye'nin adaylık elçisi Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli ile Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oyuncusu Jessica O'Rourke Çarmıklı yaptı.

Yazık Oldu! UEFA, EURO 2024'ü Almanya'ya Verdi

İŞTE OY KULLANAN İSİMLER

UEFA başkan ve yardımcıları ile UEFA yönetim kurulu üyeleri, Türkiye ile Almanya arasında bir seçim yaparak EURO 2024'ün ev sahibini belirledi. UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, başkan yardımcıları İsveçli Karl-Erik Nilsson, Portekizli Fernando Gomes, Ukraynalı Grigoriy Surkis, İtalyan Michele Uva ve İngiliz David Gill ile UEFA yönetim kurulu üyeleri Polonyalı Zbigniew Boniek, Macar Sandor Csanyi, İrlandalı John Delaney, İsviçreli Peter Gillieron, Fransız Florence Hardouin, Bulgar Borislav Mihaylov, İspanyol Juan Luis Larrea Sarobe, Hırvat Davor Suker, Hollandalı Michael van Praag, İtalyan Andrea Agnelli, İngiliz Ivan Gazidis seçimde oy kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (240)

(.......):

''UEFA'' dan net karar, Adaletin, Özgürlügün, Güvenligin olmadigi ortamda Futbolda olamaz dedi.

12
19
yanıtYanıtla
o_o:

Hayırdır biri bir şey mi ? Adaleti, Özgürlüğü ağızınıza sakız yapmışsın ne oldu ya da başına bir şey geldi de polis mi bakmadı ya da özgürlüğünü mü kısıtlayan ne oldu merak ediyorum.

yanıt51
yanıt2
GERÇEKÇİ OLMAK:

UEFA SADECE TÜRKİYE''DEKİ 1 GÜNLÜK HABERİ OKUSA YETER. . HIRSIZLIK, YOLSUZLUK, CİNAYET, TECAVÜZ, ÇOCUK KAÇIRMA, KADINA ŞİDDET, TRAFİK MAGANDASI, KAVGA, GEÇİM SIKINTISI, ZAM. . . . . . . . . . . . .

2
25
yanıtYanıtla
Thunder:

he sadece türkiyede yaşanıyor sadece Türkiye bu sorunlarla boğuşuyor sende haklısın!

yanıt4
yanıt0
Türkiye:

Müslüman olduğumuz için hiç bir sey vermez bunlar kendimizi kandırmayalım. Yıllarca formasını giydiği Almanya dan nasıl dışladılar Mesut u

12
15
yanıtYanıtla
o_o:

Yorumlara bakınca anlıyorum ki düşmana ne gerek var biz bize yeteriz. Almanya seçildi diye sevinen mi dersin başına kuş sıçsa hükümetten bilen mi dersin yazık gerçekten yazık. . .

19
6
yanıtYanıtla
Türkiye:

Chp''liyim ama bu olaya çok üzüldüm. He bide hangi ülkeler bize oy vermiş, dost düşmanı tanısaydık. .

yanıt0
yanıt0
İSMİ YOK:

Heralde almanyaya vericek topluı taşımalar kim kime güm güme adamlar ne rahat bira içebilecek ne de kız arkadaşlarıyla öpüşebilcek malum ülke yobaz örümcek beyinli kaynıyor. Serseri pskopatı kendini dayı sana insan kılıklı yaratıklar doluyken adamlar gelip burda eurolarını çaldırıp bi de bıçakmı yicek

16
9
yanıtYanıtla
03:

dengesiz yobazın önünde gideni sana bıçak mı kaktılar bu ülkede man kafa

yanıt3
yanıt1
İsim var:

İsmin olmadığı gibi çiziminde belli değil

yanıt2
yanıt2
Tüm 240 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title