Haberler

Sergen Yalçın Cengiz'in golünü öve öve bitiremedi

Güncelleme:

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada Cengiz Ünder'in golünü övdü. Yalçın, "Çok dengeli bir oyun oldu ama Cengiz'in bireysel yetenekle attığı çok güzel bir gol var. O tür gollere yapacak bir şey olmuyor doğal olarak. Bayağı zorladık. 70-75'ten sonra risk aldık, pozisyon da bulduk ama olmadı. Bizim için tatmin edici bir mücadeleydi. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum" dedi.

Fenerbahçe Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

"CENGİZ'İN BİREYSEL YETENEĞİ"

Mücadeleyi değerlendirip Cengiz'in golüne değinen Yalçın, "Öncelikle kaybetmek üzücü. Bu kadar kalabalık bir seyirci önünde kazanmak isterdik, en azından puan almak isterdik. Çok dengeli bir oyun oldu ama Cengiz'in bireysel yetenekle attığı bir gol, onun neticesinde ilk yarıda pozisyonlarımız var. Bayağı zorladık. 70-75'ten sonra risk aldık, pozisyon da bulduk ama olmadı. Bizim için tatmin edici bir mücadeleydi. Skor istediğimiz gibi olmadığı için üzgünüz. Çok güçlü bir takım. Kolay değil bu maçları oynamak. Fenerbahçe'yi de tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

"OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM"

Yalçın, "Biraz şans, biraz oyuncuların becerisiyle ilgili pozisyonların kaçması. Çok fazla kadro derinliğimiz yok. 2 tane kanat oyuncumuz var. Orada çok hamle şansımız yok. İki santrfora döndük. Takım olarak oyuncuların performansından memnunum İnşallah Antalyaspor'un kendi hedefleri doğrultusunda yolumuza devam ederiz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Cengiz Ünder Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Ömer Celep:

Helal sana Sergen başkan takdir etmek erdemliktir

124
15
yanıtYanıtla
Köksal Çelik:

Galatasaray atsaydı hakem diye ağlardı bilmeyen yoktur

20
99
yanıtYanıtla
Gokhan Ozkan:

Sen küçüksün bilmezsin. Fenerbahçe ile GS şampiyonluk için kapisirken son haftalarda gs'ye kar

yanıt2
yanıt1
Ferhat KILIÇ:

Fenerbahçe 3 puanı aldı ama Antalya oyunda üstün taraftı. Tebrikler hocam

54
24
yanıtYanıtla
Motto Premium:

sana yakışanı konuştun,kim ne derse desin açık ve dobra adamsın.

68
6
yanıtYanıtla
Karaşal:

Aptal kalecelir her hafta aynı gölü atıyor adam

0
7
yanıtYanıtla
Gokhan Ozkan:

Sen kucuksun bilmezsin. Bir sezonda FB ile GS şampiyonluk için kapisirken, son haftalrlardaki GS maçında durum 1-1'ken 4'e 4 tehlikeli bir pozisyonda birden geri dönup bjk'nin ikinci golü yemesine neden olmuştur. Sergen feneri hiç sevmez.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title