Haberler

PFDK, Galatasaray'a ceza yağdırdı! Yıldız futbolcu, Beşiktaş derbisinde yok

Güncelleme:

PFDK, Alanyaspor maçında ve sonrasında yaşananlar için Galatasaray'a ceza yağdırdı. Karşılaşmada kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, 2 maç men cezası alarak Beşiktaş derbisinde oynama şansını kaybetti. Öte yandan sarı-kırmızılılarda Okan Buruk'a 52 bin lira ceza, Erden Timur'a ise 21 gün hak mahrumiyeti verildi.

Süper Lig'in 11. haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da hakem Ali Palabıyık'ın yönetimi tartışma konusu olmuş ve sarı-kırmızılılar karşılaşma sonrası zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. PFDK, olaylı maçta ve sonrasında yaşananlar için cezaları açıkladı.

GALATASARAY'DA 3 İSME CEZA

Galatasaray'da Alanyaspor maçında kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı'ya 2 maç ceza verildi. Deneyimli stoper böylece Beşiktaş derbisinde forma giyme şansını kaybetti. Öte yandan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk'a 52 bin lira ceza, Erden Timur'a ise 21 gün hak mahrumiyeti verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (7)

Ali Çelik:

cezalar verılmelıydı 2 0 ondesın ilk yarı bitmis koruyamadın gs iyi yonetilmedigi gibi iyi calıştırılmıyor okan buruk hakemin uzerıne yuklenecegine futbolculara yuklensın hedef saptırmak denir buna taraftar yemiyor artık

38
78
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

duyan da GS iyi futbol oynamıyor sanır. takım öyle bir boyuta evrilecek ki eyyamcıların ağzı açık kalacak merak etmeyin. az kaldı.

yanıt45
yanıt14
Melih Kılaç:

HI DEMEK BU SENE CİMBOM HEDEF TAHTASINDA BU SENE ŞAMPİYONLUK YOK CİMBOMA TFFNİN BAŞINDAKİ SAĞOLSUN BİDE AYGAZ

45
17
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

SİZE HER YER GAZ.İŞİNİZ KÖTÜ GİDİNCE SAĞA-SOLA SALDIRIN HEMİ.....YEMEZLER.

yanıt2
yanıt4
ÖNDER ÇELİK:

BU SENE FENERBAHÇE Yİ ŞAMPİYON YAPACAKLAR DİYENLER BAŞLAR ARTIK SALYALARINI SAÇARAK SALDIRMAYA

7
6
yanıtYanıtla
YİGİT TÜRKALP:

HE HE KESİN ÖYLEDİR......

1
0
yanıtYanıtla
ömer çevik:

Abdülkerim 5 maç oynatmayı. Bence çok kötü ve sorumsuz futbol oynuyor sanki dersin 2 lig futbolcusu ya kendine gel yada git.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title