Haberler

Muhammed Salah, İsrailli Oyuncu Munas Dabbur'un Liverpool'a Transferine Karşı Çıktı

Güncelleme:

Liverpool'un Mısırlı oyuncusu Muhammed Salah, kulübünün İsrailli oyuncu Munas Dabbur ile ilgilenmesi sonrası çılgına döndü.

Muhammed Salah, Liverpool'un Salzburg forması giyen İsrailli oyuncu Munas Dabbur ile transfer görüşmesi yapması sonrası kulübüne rest çekti. İsrail'in Jerusalem Post gazetesi, geçmişte İsrailli oyuncular ile tokalaşmayan Mısırlı oyuncu Muhammed Salah'ın, Salzburg forması giyen İsrailli Munas Dabbur ile transfer görüşmesi yapan kulübü Liverpool'u ayrılmak ile tehdit etti.

"SENİN GÖREVİN FUTBOL OYNAMAK"

Salah'ın bu çıkışına, tecrübeli oyuncunun yakın çevresi tepki gösterdi. Arkadaşları Mısırlı oyuncuya, "Sen profesyonel bir oyuncusun. Senin görevin futbol oynamak, takımın kimi transfer edip etmeyeceği senin işin değil." dediği iddia edildi.

Muhammed Salah, İsrailli Oyuncu Munas Dabbur'un Liverpool'a Transferine Karşı Çıktı

İSRAİL SAVUNMA BAKANI, SALAH'A HAYRAN

Bilindiği üzere Salah, Basel forması giyerken İsrail ekibi Tel Aviv'e karşı forma giymiş ve maçta kendisine elini uzatan İsrailli bir futbolcuyla tokalaşmamıştı. Öte yandan 26 yaşındaki oyuncunun hayranı olan İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, geçtiğimiz aylarda Salah'ı İsrail ordusuna almak istediğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jerusalem Post Muhammed Salah Liverpool İsrail Spor Haberler

500

Yorumlar (151)

Kerim:

BU Muhammed Salah''in nefret dolu kalbini gösteriyor, ve bu o Yahudi fotbolucuyu asaglamaz, tam tersine bu fasist zavallinin ne kadar basit oldugunu gösterirNefret etmek kolay, sevmek büyüklük ve yüceliktir. Nefret erdem degil, sevgi erdemdir.

13
177
yanıtYanıtla
ASLI:

IRKCI SÖYLEMİNDEN DOLAYI SALAH"I KINIYORUM. LİBİRPOOL HALA BU ADAMI TUTARSAN SANADA YAZIKLAR OLSUN.

11
62
yanıtYanıtla
Oktay zıvalı:

Dalgamı geçiyorsun ırkcının kralına ırkcılık mı yapılır şaplal

yanıt21
yanıt6
Adını Yazan Kovboy:

Yahudilik bir ırk değil dünyanın başına bela olmak için yaratılmış ve lanetlenmiş bir topluluktur. Adını dahi yazamadığın kulübün bu adamı neden tuttuğunu sorguluyorsun. Seni de kimse Türkiye''de zorla tutmuyor. Sen de İsrail''e gidebilirsin.

yanıt8
yanıt3
imes:

yallah arabistana o zaman. . terorist seni

12
51
yanıtYanıtla
İmesine dimes:

Kudurun

yanıt2
yanıt1
akil adam:

Sende defol git israile

yanıt12
yanıt4
boobs:

naber keb yahudi kılıklı

yanıt6
yanıt5
ISRAIL-TURKIYE:

israil turkiye dosttur bunu kimse bozamaz, misir filistin neymis unutun bu cahil ulkelerini

7
34
yanıtYanıtla
kiko:

kardeş sen ATV gibisin. dışarda fırtına var ama sen yaz günlerini yaşadığını sanıyosun. Sesime gel. Sesimeeeee geeeellllll. ve gelirken torbacınıda getiirrrrrrr. . .

yanıt5
yanıt2
Tüm 151 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title