Haberler

Messi ve Guardiola, koronavirüs nedeniyle 1'er milyon euro bağışta bulundu

Güncelleme:

Barcelona'da bir hastane, koronavirüs tedavileri için yaptığı bağışlar sebebiyle Lionel Messi'ye teşekkür mesajı yayınladı. Messi'nin ayrıca ülkesi Arjantin'de de bağış yaptığı ve toplam bağış miktarının 1 milyon euroyu bulduğu belirtildi. Pep Guardiola da Barcelona'daki iki vakfa toplam 1 milyon euro bağışladı.

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin koronavirüs tedavileri için cömert miktarlarda yardım yaptığı ortaya çıktı.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen Lionel Messi, koronavirüs ile savaş kapsamında Hospital Clínic de Barcelona'ya maddi bağışta bulundu. Hastanenin kurumsal twitter hesabından yapılan duyuruda Lionel Messi'ye yaptığı bağış seneniyle teşekkür edilirken, "Bağlılığın ve desteğin için teşekkürler Leo" sözleri kullanıldı.

Arjantinli yıldızın bağışın ne kadar olacağı henüz resmi olarak açıklanmazken, miktarın 1 milyon euro civarında olması bekleniyor. Bağışın bir kısmı Hospital Clínic de Barcelona'ya yapılırken, bir kısmının da Arjantin'de bir polikliniğe yapılacak. Lionel Messi'nin yapacağı bağışın ardından hastaneler, koronavirüs ile mücadele edebilmek için yeni ekipmanları tahsis edebilecek.

GUARDIOLA'DAN İKİ VAKFA BAĞIŞ

Futbolculuğunda Barcelona'nın altyapısında yetişen ve teknik direktör olarak da kulüpte önemli başarılara imza atan Manchester City Menajeri Pep Guardiola, koronavirüs ile mücadeleye maddi yardımda bulundu.

Guardiola'nın koronavirüs ile yoğun bir mücadele veren İspanya'nın Barcelona şehri için 1 milyon euroluk bağışta bulunduğu belirtildi. İspanyol teknik adamın bu bağışının Barcelona Tıp Koleji ve Angel Soler Daniel Vakfı arasında paylaştırdığı da belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Lionel Messi Arjantin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Memleketim:

Abartmayin. Ben askeri ücretle 100 lira bagis yapiyorum. Bu sömürücüler ayda 10 milyon euro kazanip bir milyon bagis yapiyorsa taktir deyil hakaret edilmeli. Isde bu yüzden Koronavirus zengin fakir demeden ortaligi kavuruyor.

7
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

NE İÇTİN MUROO

yanıt0
yanıt4
corona korona:

ulen messi bide kelimei şehadet getirsen cennetliksin. . .

0
1
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

İSLAMIN ZENGİNLİĞİNİ BİR ANLASAK, DÜNYAYA BEK TE EHEMMİYYET VERMEYUK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title