Haberler

Mehmet Demirkol: Aykut Kocaman Derin Depresyonda

Güncelleme:

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Aykut Kocaman'ın durumunun iyi olmadığını ve depresyona girdiğini söyledi.

Mehmet Demirkol, Aykut Kocaman'ın bunalıma girdiğini söyledi.

"SEN BU TAKIMIN SİMGESİSİN NEYİN VAR?"

NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında konuşan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu. Kocaman'ın yaptığı açıklamaları değerlendiren Demirkol, "Aykut hoca tek başına, çok derin depresyonda. Takımı geçtim, sen bu takımın simgesisin, neyin var? Aykut Kocaman yalnız. Maç öncesi ve sonrası söyledikleri depresyon belirtileri" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (7)

VATAN SEVER:

demirkol sorması ayıp olmasında senın ne meziyetin var. her şeye çamur atarak yorumcumu oldun. sen konuşmaya başlıyınca ben kanal değiştiriorum

1
10
yanıtYanıtla
gereksiz adam aykut:

bizim 2 maçtada penaltımız çalınmış adam tacın peşinde şizofren

4
6
yanıtYanıtla
ali şan:

bence çok iyi hoca böyle devam etsin başkan da on numara birisi biz gayet memnunuz fenerin halinden. herkes işine bakacak.

4
3
yanıtYanıtla
GGGGGGGGG:

FB HEPSİ DEPRASYON DA BJK 2 MAÇTA ÇAKTI ONDAN DIR

3
3
yanıtYanıtla
ups:

maçı izlememiş galiba

yanıt0
yanıt0
tecessus:

Aykut Şenol Rıza mıza bunlar cin . Yani bir anne babadan doğmadılar . Türk cini . Binbir gece masallarında bari ifritin de iyi huylusu olsa diye bir ifade geçer . Bunlar habis huylu . Düşünemezler . Dünya lanetlileri . Bir gün sizin hesabınızda görülecek . . .

0
6
yanıtYanıtla
Reis:

Ne depresyonu, bilerek ve kasıtlı olarak yapıyor. Kendi de inanmıyor dediklerine. İnanıyorsa sıkıntı sadece depresyonluk falan değil büyük psikolojik yaralar var demektir. Ama Aykutun amacı belli: Kendi hatalarını gizlemek, hakemlerin kalibresini bozup sahada zaten kayrılan FBden öteye geçip daha çok kayrılan bir FB yaratmak. Her açıklama aynı terane futboldan bahsediyor ama futbol namına tüm atmosferi yok ediyor, futbol ayakla oynanıyor Aykut efendi, çene çalarak değil!

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title