Haberler

Medipol Başakşehir, Wolfsberger'i 1-0 yendi!

Güncelleme:

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3. hafta maçında evinde ağırladığı Avusturya ekibi Wolfsberger'i İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla turuncu-lacivertli takım bu sezon grup aşamasında galibiyet alan ilk Türk takımı oldu.

Medipol Başakşehir, J Grubu 3. maçında Avusturya'nın Wolfsberger takımını sahasında ağırladı. Turuncu-lacivertliler, 78. dakikada İrfan Can Kahveci'nin attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla turuncu-lacivertli takım bu sezon grup aşamasında galibiyet alan ilk Türk takımı oldu.

Okan Buruk'un öğrencileri bundan önce oynadığı 2 UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesi, 2 de Avrupa Ligi grup müsabakasında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik elde etmişti. Grubun diğer mücadelesinde Roma, Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı.

Medipol Başakşehir, Wolfsberger'i 1-0 yendi!

İRFAN İLK AVRUPA GOLÜNÜ ATTI

Medipol Başakşehir'in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, kulüp kariyerinde Avrupa kupalarındaki ilk golünü Wolfsberger karşısında kaydetti. Bu sezon turuncu-lacivertlilerle 10 resmi müsabakaya çıkan başarılı futbolcu, rakip fileleri 2 kez havalandırdı. İrfan Can, bu sezon ilk golünü ligde Çaykur Rizespor maçında atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Avusturya Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (12)

Kenan:

AVRUPA TAKIMIYIZ DİYENLER UTANSIN DİYECEĞİM FRANSIZLARDA UTANACAK YÜZ YOK TEBRİKLER BAŞAKŞEHİR

4
4
yanıtYanıtla
.:

GÖRDÜK BAYERNDEN 6 , MADRİDTEN 5 YEDİN HEMDE HAZIRLIK MAÇI BU . SEN BU ADAMLARIN KARŞISINA BİRDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇIK BAKALIM SANA ACIYACAKLARMI . RAHAT 8-10 GOL YERSİNİZ .

yanıt1
yanıt1
spor x:

ne zaman takımlarımız avrupada dökülse, imdadımıza Milli Takım Yetişiyo. Milli Takımımız fransa ya karşı başarılı olmasa şuan da ligde şampiyon olan takımımız bile direk olarak Şamp. Ligine gidemez. gerçi gitse ne olacak, bi halt yiyeceği yok zaten.

3
0
yanıtYanıtla
zorbey:

ahahahahah son cümlen mükemmeldi :D yani onu geçtim doğrudan gruptan çıkmamıza bile müsade etseler ilk maçta elenirdik :D

yanıt0
yanıt0
CANMEN:

BUGüN BASAKSEHIR. . . TüRKIYE. . . BIN YASAYIN. . . !!!!

1
1
yanıtYanıtla
Cetçi:

Kenan okadarmı nefret ediyorsun fransızlardan şimdi seni fransaya götürelim orada yaşa deseler adamların ayağının altını öpersin heralde

1
1
yanıtYanıtla
Kenan:

Yok ben almayayım vatanımı çok seviyorum siz fransızlar el ayak öpmeye alışmışsınız

yanıt0
yanıt0
Adill:

Başakşehir kadro itibarı ile ligin en iyi takımlarından biri , Hocası yeterli değil . . Okan bu kadronun yükünü taşıyamıyor . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
ÜzgünAmaUmutlu:

Avrupada Toplam 4 takımın oynadığı 3 er maçtan 12 maçta tek galibiyeti başakşehir aldı tebrikler.. Türk futbolu çok kötüye gidiyor acil bir çözüm gelmeli rezil oluyoruz artık üzücü

1
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

O ACIL CöZüMü NERDEN BULACAKSIN. . . KAPISETEN BU KADARSA. . . ACILI BIRAK. . . JENERASYONLAR öLDü BEE. . .

yanıt0
yanıt1
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title