Haberler

Medipol Başakşehir, Altyapı Oyuncuları Onur Güney ve Harun Kahraman ile Sözleşme İmzaladı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, altyapı oyuncuları Onur Güney ve Harun Kahraman ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Lider Başakşehir, altyapı oyuncuları Onur Güney ve Harun Kahraman ile sözleşme imzaladı.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 19 yaşındaki kaleci Onur Güney ve 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Harun Kahraman ile 4,5 yıllık sözleşme imzalandığı ifade edildi.

Medipol Başakşehir, Altyapı Oyuncuları Onur Güney ve Harun Kahraman ile Sözleşme İmzaladı

Açıklamada, "Her iki futbolcuya sözleşmelerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Spor

Harun Kahraman Onur Güney Başakşehir Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

cimbom:

PROJE takımı başakşehir birilerinin arka bahçe kasasıdır bu takım . . . .

3
1
yanıtYanıtla
UA:

Bunların alt yapısı da mı varmış

3
1
yanıtYanıtla
boks:

bunlar sımdı yalandan altyapıdan cıkartıp karsılıklı olarak anlasarak katar da bır takıma yuksek paraya satarlar sonra bakın bızım transfer butcemız sattıklarımızdan karsılanıyor dıye sozde mılletı kandırırlar ınanmayın bos beles tamamen sıyası urun takımı cumhurbaskanı hıc bır takım ıcın hanı neden stad dolmuyor dermı şaka gıbı bırzamanlar da ıstanbulspor bu sekılde transferler yapardı sonra kayboldu gıttı buyuzden donemın takımı degıl herzamanın takımı olun gsb bjk fb yada anadolu takmlarıgıb

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title