Haberler

Mario Götze'nin anlaştığı takımı söylemeyen eşi Ann-Kathrin, hayranlarını kızdırdı

Güncelleme:

Galatasaray'ın gündeminde Mario Götze'nin eşi Ann-Kathrin, yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Dortmund ile sözleşmesi sona eren Götze'nin bir takımla anlaştığını ima eden Kathrin buna karşın takım ismi vermekten kaçındı.

Borussia Dortmund ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Mario Götze'nin yeni takımıyla ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Fransız ekibi Monaco, MLS'te mücadele eden Inter Miami ve Premier Lig'in köklü ekiplerinden West Ham United'ın kadrosuna katmak için uğraştığı Alman futbolcunun eşi Ann-Kathrin, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı.

Mario Götze'nin anlaştığı takımı söylemeyen eşi Ann-Kathrin, hayranlarını kızdırdı

"ŞU AN SÖYLEYEMEM"

Bir takipçisinin "Mario, gelecek sezon hangi takımda oynayacak?" şeklindeki sorusuna Kathrin, "Bunu şu an söyleyemem" şeklinde yanıt verdi. Ann-Kathrin'in bu yanıtı, Götze'nin bir takımla anlaştığı şeklinde yorumlanırken, kesin yanıt vermemesi Alman futbolcunun hayranlarını kızdırdı.

Mario Götze'nin anlaştığı takımı söylemeyen eşi Ann-Kathrin, hayranlarını kızdırdı

Kariyeri boyunca 13 kupa kazanan ve Borussia Dortmund dışında Bayern Münih forması da giyen 28 yaşındaki Götze, geçtiğimiz sezon 21 maçta forma giydi ve 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Mario Götze'nin anlaştığı takımı söylemeyen eşi Ann-Kathrin, hayranlarını kızdırdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Mario Götze Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (12)

IHTIYAR:

Ne karı ama, vayy be, bizimkilere bak hele

4
3
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Peki Mario Götze eşi ne oluyor

6
0
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Eşi söylemiyorsa o zaman Mario Götze Göte ze gelmiş demek :)

3
0
yanıtYanıtla
BUNAK:

Nolur laaa, hadi lutfen merraktan catlaruk ley leee

2
1
yanıtYanıtla
abuzer:

eğer ülkemize gelecekse soyadını değiştirmeli. çok sakıncalı

3
0
yanıtYanıtla
Akhisarlı:

Mustafa Ceceli?

2
0
yanıtYanıtla
yarcan:

silikon. . . . bir km öteden anlarım nokta.

1
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Silikon milikon ama taş gibi hatun

1
1
yanıtYanıtla
hurma Kütüğü:

Yahu arkadaş bizim ülkemizde neden böyle hanımefendiler yok acaba?

2
0
yanıtYanıtla
depdep:

var varda sen ne yapacan? kütük kardeş

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title