Haberler

Marcao'nun dünyası başına yıkıldı! Uzun süre formasına hasret kalacak

Güncelleme:

Sezon başında Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao, sakatlığı nedeniyle uzun süre forma giyememişti. Brezilyalı stoper tam formasına kavuştuğu dönemde bir kez daha sakatlandı. İspanyol ekibinden yapılan açıklamada, Marcao'nun Dünya Kupası'ndan sonra sahalara dönebileceği belirtildi.

La Liga ekibi Sevilla'da forma giyen Marcao, sakatlıklardan kurtulamıyor. İspanyol ekibi, Brezilyalı stoperin sakatlandığını ve Dünya Kupası'ndan sonra sahalara döneceğini açıkladı.

YİNE SAKATLANDI

Galatasaray'dan sezon başında Sevilla'ya transfer olan Marcao, sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Yeni takımıyla ilk maçına Ekim ayında çıkabilen Brezilyalı stoper, bir kez daha sakatlandı.

BU SEZON 7 MAÇTA FORMA GİYEBİLDİ

Manchester City ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanarak oyundan çıkan Marcao'nun son durumu belli oldu. Deneyimli savunmacının Dünya Kupası'ndan sonra sahalara dönebileceği belirtildi. Marcao, Sevilla formasıyla bu sezon 7 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Marcao Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title