Haberler

Son dakika spor: Manisaspor'da genel kurul kararı

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Manisaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Manisaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alındı.

Kulüp başkanı Murat Yörük, yaptığı yazılı açıklamada yaklaşık 2 yıl önce devraldıkları görevi devretme kararı aldıklarını belirterek, 23 Kasım'da olağanüstü seçimli genel kurula gideceklerini bildirdi.

Bu süreçte; yönetim kurulu ve şehrin vefakar taraftarları ile yeniden yapılanma içerisine girdiklerini vurgulayan Yörük, şunları kaydetti:

"Tarık Almış Tesislerini tam anlamıyla kullanılır hale getirip, saha bakımlarının yaptıklarını ve eksik malzeme ve demirbaşları tamamladık. Daha sonra kulübün geçmişten gelen borçlarının tasnifi ve kulübün bu ekonomik güçlükten kurtulması için mücadele verdik. Gelinen noktada kulübün tek kurtuluşunun alt yapı ve yan branşlarla desteklenerek şehrin bütününü tekrar kucaklayacak bir yapını oluşturulması kararları ortaya çıktı. Verilen tüm çaba ve gayretlere rağmen takımımız profesyonel liglerde devam etme başarısını gösteremedi. Kongrede aday olmayacağım. Yönetim kurulu başkan adayı Ümit Atlı'ya ve ekibine desteğimiz tamdır. İnanıyoruz ki yeni başkanımız ve yönetim kurulu bizden aldığı bu şerefli bayrağı bir adım daha ileri götürecek ve nihayetinde Manisaspor yaşayacak."

Kaynak: AA / Spor

Murat Yörük Manisaspor Spor Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title