Haberler

Korona talimatlarını çiğneyen Fırat Aydınus ve Yunus Yıldırım, baklava yerken yakalandı

Güncelleme:

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK-Trabzonspor maçı sonrası birlikte yemek yedikleri ortaya çıkan maçın hakemi Fırat Aydınus ve gözlemcisi Yunus Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu'nun koronavirüs talimatlarını çiğnedi. Aydınus ve Yıldırım'a ceza verilmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantep'te oynanan ve 1-1 sona eren Gaziantep FK-Trabzonspor karşılaşmasını yöneten Fırat Aydınus, son dakika Trabzonspor aleyhine VAR uyarısı sonrası inceleyip kararını değiştirerek verdiği penaltı, Trabzonsporluların tepkisini çekmişti.

Maçın ardından Fırat Aydınus ve maçın hakem gözlemcisi Yunus Yıldırım'ın Gaziantep'te bir restoranda birlikte yemek yediklerini görüntüler sosyal medyada yer aldı.

Koronavirüs nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği talimatlarda protokol tribününde oturduğu için test yaptırma zorunluluğu olmayan gözlemci ile test yaptırdığı için temiz olduğu kesin olan hakemlerin bir araya gelmemesi gerektiği belirtiliyor.

Korona talimatlarını çiğneyen Fırat Aydınus ve Yunus Yıldırım, baklava yerken yakalandı

TALİMATLAR NE DİYOR?

TFF'nin koronavirüs ile ilgili belirlediği talimatlar şu şekilde;

"Hakem soyunma odası ve koridorlarına gitmeyecektir.

Hakemlerle aynı araçta yolculuk yapmayacaktır.

Hakemler maç sonunda kart bilgi formunu gözlemciye WhatsApp mesajı ile gönderecektir.

Görüşmek istediğini bir konu olursa maç gününden bir gün sonra saat 10:00-14:00 arası hakemle görüşünüz.

Müsabaka sonrası toplantı yapılmayacaktır. Gösterilen kartlar ve kritik pozisyonlar ile ilgili hakemin bilgisine gerek duyuluyorsa telefon ile görüşülecektir."

AYDINUS VE YILDIRIM'A NE CEZA GELECEK?

Koronavirüs talimatını ihlal edenlere ceza yağdıran TFF'nin normalde Yunus Yıldırım ve Fırat Aydınus'a talimatlara aykırı bu davranışları nedeniyle nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu. Yıldırım ve Aydınus'a ceza gelip gelmeyeceği yapılacak sevklere ve milli aradan sonra devam edecek ligde kendilerine görev verilip verilmemesiyle belli olacak.

(Kaynak: Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yunus Yıldırım Fırat Aydınus Koronavirüs Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (9)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

O kadar alıştık ki bu aşağalık kokuşmuş tff ve mhk nin katledişlerine artık sıradan geliyor,ne diyelim TRABZONSPOR un her yediğiniz hakkı yüzlerce misli şekilde çıkar sizden inşallah

4
4
yanıtYanıtla
YORGUN:

UNLRA MAÇTA YEDİKLERİ HALTIN KUTLAMASINI YAPIYORLAR. TFF''NİN VE MHK''NİN KESİN BİLGİSİ DAHİLİNDEDİR. 2011''DEN SONRA GEÇEN YIL DA ŞAMPİYONLUĞUMUZU ÇALANA VE ÇALDIRAN EMEK ŞEBEKESİ BUNLAR. AMA YÜCE TÜRK ADALETİ VE SAYIN REİS DE MÜDAHALE YAPMIYOR. ŞAŞKINIZ. GERÇİ!!!!!!!!!

4
3
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK FENERBAHÇE:

2010-2011 ŞAMPİYONU FENERBAHÇE 2010-2011 İKİNCİSİ HAMSİ SPOR

yanıt5
yanıt4
Ahmet Mete:

2010-2011 şampiyonlar ligine giden takıma şampiyon denir

yanıt3
yanıt3
Adnan:

bırakın da adamlar bir baklava yesin. Biraz medeni ol7n.

2
1
yanıtYanıtla
CETO:

Lokum gibi hakemdi abiler sonradan bozuldu bu adam en son Adiyaman macinda yaptigi hatalari hatirlayin

1
1
yanıtYanıtla
YORGUN:

BUNLAR BAKLAVA DEĞİL, HAK İLE TÜRK FUTBOLUNU YİYYOR.

0
2
yanıtYanıtla
FB:

Al sana cupa :()))))(((())))))

1
0
yanıtYanıtla
TRABZONSPOR:

SİZ NE KADAR ŞİKECİ BİR MAHLUKSUNUZ YA. NE KADAR YÜZSÜZ KARAKTERSİZ EMEK HIRSIZISINIZ.

yanıt1
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title