Haberler

Khabib Nurmagomedov'un babası koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'un babasının koronavirüse yakalandığı ve durumunun ciddi olduğu bildirildi. Khabib Nurmagomedov'un ezeli rakibi Conor McGregor, yıldız sporcunun zor gününde sessiz kalmadı.

Karma dövüş sporcusu UFC hafifi sıklet şampiyonluk kemerini elinde bulunduran Khabib Nurmagomedov, zor günler geçiriyor. Koronavirüse yakalanan babası Abdulmanap Nurmagomedov'un sağlık durumunun ciddi olması nedeniyle yıkılan yıldız sporcu, zorlu süreci atlatmaya çalışıyor.

Zatürre şüphesi ile kaldırıldığı hastanede koronavirüs testi pozitif çıkan 57 yaşındaki Abdulmanap Nurmagomedov'un, daha sonra Dağıstan'da bulunan askeri bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. Tedavi altına alınan Abdulmanap Nurmagomedov'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

MCGREGOR'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Khabib Nurmagomedov'un ezeli rakibi Conor Mcgregor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıldız sporcuya destek verdi. 2019 yılında karşılaştıkları maç öncesi ve sonrasında Khabib Nurmagomedov hakkında sert sözler sarf eden McGregor, zorlu günlerinde ezeli rakibini yalnız bırakmadı.

Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan McGregor, "Abdulmanap Nurmagomedov'un sağlığına kavuşması için dua ediyorum. O bildiklerimizin çok ötesinde biri. O bir askeri dahi. Haberi aldığımda çok üzüldüm. Dualarım Nurmagomedov ile birlikte" yazdı.

Khabib Nurmagomedov'un babası koronavirüse yakalandı

MAÇLARI OLAYLI OLMUŞTU

Khabib Nurmagomedov ile Conor McGregor arasında 2018 yılında yapılan maç olaylı bitmişti. Khabib Nurmagomedov'un 4. rauntta kazandığı maç sonrası ringin dışına atlayarak rakibi McGergor'un ekibine saldırmıştı. McGregor'ın ekibinin de karşılık vermesinin ardından büyüyen olaylara salonda bulunan güvenlik görevlileri ve Las Vegas polisi müdahale etmişti.

Çıkan olaylar hakkında konuşan Khabib Nurmagomedov, "Conor McGregor dinime hakaret etti, ülkeme hakaret etti, babama hakaret etti. Brooklyn'e geldi ve benim otobüsümü parçaladı. Kimse, bir diğerinin dinine, ülkesine hakaret edemez" demişti.

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçı sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle Rus Khabib Nurmagomedov 9 ay, İrlandalı Conor McGregor 6 ay men cezası almıştı. Nurmagomedov'un teknik ekibinde yer alan Abubakar Nurmagomedov ve Zubaira Tukhugov ise birer yıl men ve 25 bin dolar para cezası almıştı.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Khabib Nurmagomedov Conor McGregor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu?
500

Yorumlar (9)

DANU:

ünlü kabadayı oflu ismail sandım bu kadar mı benzer insan

4
1
yanıtYanıtla
hasan:

MEVLAM ACİL ŞİFALAR İHSAN EYLESİN İNŞAALLAH KARDEŞİM. . . .

4
0
yanıtYanıtla
Tarık:

Yandın virus. tam adamına gittin.

3
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

1
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Allah yardımcısı olsun inşallah!

1
0
yanıtYanıtla
Aslan ramazan:

Allah acil sifalar versin insallah allahim gurban oldum

0
0
yanıtYanıtla
Aslan ramazan:

Allah acil sifalar versin insallah allahim gurban oldum

0
0
yanıtYanıtla
Kadir Şeker:

Ìnşallah atlatir.Allah yardimcisi olsun.kardeşimede sabirlar dilerim.Babasi gùçlù insandir,bu virùsù mutlaka yenecektir...Selamlar.

0
0
yanıtYanıtla
YAKUB MUTLU:

Rabbim acil şifalar versin İnşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title