Haberler

Khabib'in savaş umurunda değil! Dünyaca ünlü dövüşçüye tepkiler çığ gibi

Güncelleme:

Ukraynalı MMA dövüşçüsü Ihor Potieria, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik gerçekleştirdiği şiddetli saldırılara sessiz kalan UFC hafif sıklet şampiyonu Khabib Nurmagomedov'u sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Potieria, "Milyonlarca kişi seni izledi, seni idol edindi. Birçok dövüş sanatları salonunda örnek olarak gösterildin." dedi. Ukraynalı dövüşçünün bu sözleri sosyal medyada birçok kişiden destek aldı.

Ukrayna'ya saldıran Rusya'ya spor dünyasından tepkiler çığ gibi yükselirken son olarak MMA dövüşçüsü Ihor Potieria, bu tepkilere katılarak sesini çıkarmayan dünyaca ünlü dövüşçü Khabib Nurmagomedov'a sert sözlerle yüklendi.

"KARİYERİNE UKRAYNA'DA BAŞLADIN"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Potieria, "Milyonlarca kişi seni izledi, seni idol edindi. Birçok dövüş sanatları salonunda örnek olarak gösterildin. Kariyerine Ukrayna'da başladın. Onur ve inanç hakkında boğazını yırttın. Ve şimdi sessizsin..." ifadelerini kullandı.

Khabib'in savaş umurunda değil! Dünyaca ünlü dövüşçüye tepkiler çığ gibi

Haberler.com / Ali Gülhan - Spor

Khabib Nurmagomedov Vladimir Putin Ukrayna Rusya UFC Haberler

500

Yorumlar (4)

mahmut kemal :

Bugüne kadar ortadoğuda milyonlarca müslüman öldürüldü, her gün yüzlercesi öldürülmeye devam ediyor hangi biriniz tek keliem etti hepinizin canı cehenneme geberin gavurlar.

51
12
yanıtYanıtla
QwertyAsdfgh:

Rus sevdalısıdır

9
13
yanıtYanıtla
Nazmi:

Adama ne ki iyi oluyor birirlerini yesinler diyordur. Olan hep muslumanamı olacak birazda kendilerine olsun diyordur.

15
6
yanıtYanıtla
Hasan Bulut:

E sormazlar mı adama Müslümanlar ölürken neredeydiniz. Şimdi Ukrayna ile ilgili sesiniz çıktı.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title