Haberler

Kenan Balcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

- Kenan Balcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı Ordu'nun Ünye ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü ve aynı zamanda da milli takım antrenörü olan Kenan Balcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

- Kenan Balcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı

ORDU - Ordu'nun Ünye ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü ve aynı zamanda da milli takım antrenörü olan Kenan Balcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü 53 yaşındaki Kenan Balcıoğlu, dün akşam saatlerinde Ünye Kapalı Spor Salonu'nda kap krizi geçirmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin sonrası Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Balcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaklaşık 35 yıldır Wushu başta olmak üzere Kick Boks, Muay Thai gibi uzak doğu sporlarını gençlere sevdiren dünya, Türkiye şampiyonları yetiştiren, aynı zamanda İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Dövüş Sanatları Antrenörü olan Kenan Balcıoğlu'nun ani ölümü spor camiasını yasa boğdu. Ünye eski lastik fabrikasında çalışan merhum Dursun ve Fadime Balcıoğlu'nun eşi, öğretmen Sinan ve okul yardımcı personeli Adnan Balcıoğlu'nun kardeşi Kenan Balcıoğlu, Fevzi Çakmak Mahallesi Yeni Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Yiğitler Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze törenine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Gürel, Ordu İl Gençlik Müdürü Mustafa Genç, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Aydın Kuyumcu, Wushu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kurt, kurum amirleri, Ünye'de bulunan spor kulüpleri başkan ve yöneticileri, sporcular, yakınları ve sevenleri katıldı.

Cenaze törenine ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran da çelenk gönderdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mudanya Ordu Ünye Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title