Haberler

Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta: "Son Üçten Mümkün Olduğunca Kurtulmak İstiyoruz"

- Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta: "Son üçten mümkün olduğunca kurtulmak istiyoruz"İZMİR - Ligde zor günler geçiren Karşıyaka'da Teknik Direktör Halim Okta, "Son üçten mümkün olduğunca kurtulmak istiyoruz" dedi.

- Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta: "Son üçten mümkün olduğunca kurtulmak istiyoruz"

İZMİR - Ligde zor günler geçiren Karşıyaka'da Teknik Direktör Halim Okta, "Son üçten mümkün olduğunca kurtulmak istiyoruz" dedi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Karşıyaka'nın içinde bulunduğu zor durumu değerlendiren Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Selçuk Yaşar Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Okta, "Karagümrük'ten alınan galibiyet bizim için çok önemli. Önümüzdeki hafta oynanacak olan Anadolu Selçuklu takımı oyuncuları çok genç ve dinamik bir ekip. Maç zorlu geçecek. Önümüzdeki maç için çok iyi hazırlanarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

"Elimizden geleni yapacağız"

"Karşıyaka'yı bulunduğu ortamdan kurtarmak için sportif anlamda elimizden geleni yapacağız" diyen Halim Okta sözlerine şöyle devam etti:

"Bunu yaparken sadece bizim kararlı olmamız önemli değil ben ve teknik ekibin ayrıca burada oyuncuların da bireysel istekleri bizim için çok önemlidir. Geldiğim günden beri son derece sıkı bir şekilde çalışıyorlar. Bütün arzuları, istekleri maçı kazanmak üzerine. Ben onlarla gurur duyuyorum. Oynadığımız bütün maçlarda hep geriye düştük. Son Karagümrük maçında 2-0 öndeyken geriye düştük, yine de bırakmadılar, maçı lehlerine çevirdiler. Ben tekrar kendilerine teşekkür ediyorum. Bu arzularından, isteklerinden dolayı da hepsini kutluyorum."

Taraftara destek çağrısı

Bulundukları durumun çok üzücü olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, "Burası çok büyük bir camia, çok büyük bir kulüp. Karşıyaka'yı sevenlerden, taraftarlardan destek istiyoruz. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum, yaptıkları kampanyadan dolayı. Maçlara geliyorlar, destekliyorlar sonuna kadar ama ben bir Egeli olarak, eski bir futbolcu olarak Karşıyaka seyircisinin biraz sayı olarak altında olduğunu düşünüyorum. Eğer sayısal olarak biraz daha artarlarsa daha fazla motive olacağız. Karşıyaka puan olarak biraz alt sıralarda kaldı ve cezamızdan dolayı puanımız kesildi. Son üçten mümkün olduğunca kurtulmak istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selçuk Yaşar Karşıyaka Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title