Haberler

    Kalinic, Kendisine Saat Gösteren Rakibinden İntikam Aldı

    Güncelleme:

    EuroLeague maçında "Bizim zamanımız geldi" şeklinde saat işareti yapan Baskonialı Shengelia'dan intikamı, Fenerbahçeli Kalinic aynı hareketi yaparak aldı.

    Turkish Airlines EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda İspanyol ekibi Baskonia'yı 92-83 mağlup etti ve seriyi de 3-1 kazanarak adını Final Four'a yazdırdı.

    Baskonia'nın kazandığı üçüncü maçta takımın Gürcü oyuncusu Tornike Shengelia, Fenerbahçe Doğuş benchine dönerek kolu ile saat işareti yapmış ve bu hareket bizim zamanımız geldi şeklinde anlamlandırılmıştı.

    KALINIC'TEN GÖNDERME GELDİ

    Serinin dördüncü maçında ise Fenerbahçe Doğuş'un Sırp oyuncusu Nikola Kalinic, bu harekete gönderme yaptı. Kazanılan maçın ardından Shengelia'ya el sallayan Kalinic, Gürcü oyuncunun işaretini ona bakarak tekrarladı.

    Kalinic'in hareketine diğer Fenerbahçe Doğuş oyuncuları da katılarak eşlik etti ve Jan Vesely de net şekilde Tornike Shengelia'ya yönelik tepkisini bu hareketle gösterdi.

    "GERİDEYKEN SAATİ GÖSTEREMEZSİN"

    Maçın ardından bir taraftarın kaybedeni anlaması gerektiğine yönelik mesajını cevaplayan Kalinic, Twitter üzerinden "Görüntüyü bir kez daha izle: ) Bir EuroLeague şampiyonu karşısında 2-1 gerideyken saati gösteremezsin." mesajını iletti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Nikola Kalinic Fenerbahçe Doğuş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500

    Yorumlar (7)

    Yakışır:

    Fenerbahçe Türkiyenin En büyük Spor Clubu bunu kimse inkar edemez. Şu Basketteki başarı, Futbolda da yansıtsak çeşke

    38
    15
    yanıtYanıtla
    en büyük klüp olmak için:

    birincisi clubu degil kulubü, ikinciside eğer türkiyenin en büyük spor takımı isen avrupada kayde değer bir başarının olması, en fazla şampiyonluk yaşıyan takım olman, turkıyede en fazla kupaya sahip olman gerekir. taraftar askıyla boş yapmaya gerek yok. futbolda gol nasıl skoru etkılıyorsa büyüklük ve başarıdada kupalar etkiler.

    yanıt1
    yanıt5
    naim:

    kardeş. . birincisi yaşıyan dağil yaşayan. . ikincisi sen ne dersen de türkiyenin en büyük ve tek büyük spor kulübü fenerbahçedir. .

    yanıt12
    yanıt3
    tinerci bjk bile mantıklıdır:

    ya tinerji bjk bile sizden mantıklı gerçekçidir:D 10 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen fenerbahçenin taraftarlari takımlarini turkiyenin en iyi takımı ilan etmişler ahahahah önce bir şampiyonlar ligine katılın sonra bu konuyu düşünürüz

    yanıt1
    yanıt8
    O-D:

    Adamsın kalan maçlarda başarılar dilerim

    21
    4
    yanıtYanıtla
    Karakiraz67:

    Tek büyük spor kulübü Fenerbahçe dir.her branşta

    6
    0
    yanıtYanıtla
    teodosic:

    1 tane türk basketbolcu oynamadı adı türk takımı türk basketbolu için yapılan hiç bir şey yok şikeciler

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title