Haberler

Ancelotti, oyuna almadığı Arda'yı maç sonu soyunma odasına çekti

Güncelleme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti dün oynanan Mallorca maçında yıldız futbolcu Arda Güler'e yine şans vermedi. Mücadelenin ardından genç oyuncu ile soyunma odasında özel bir görüşme yapan Ancelotti, "Oynamayı hak etmiştin. Bugün, senin günün değilmiş ama yakında sıra sana gelecek. Bernabeu çimlerinde ısınmaya çıktın ve çok kısa süre içerisinde sahaya da çıkacaksın" dedi.

Yıldız futbolcı Arda Güler, Real Madrid'in Mallorca ile oynadığı maçta oynamayı beklerken mücadeleyi yine süre alamadan tamamladı.

ANCELOTTİ ARDA'YI SOYUNMA ODASINA ÇEKTİ

Arda'nın Mallorca maçında neden oyuna alınmadığı büyük tartışma yarattı. Eflatun beyazlıların teknik direktörü Ancelotti, yıldız furbolcu ile maç sonunda özel bir görüşme gerçekleştirdi.

"OYNAMAYI HAK ETTİN"

İspanya'dan Defensa Central'da yer alan habere göre, Arda ile soyunma odasında özel bir görüşme yapan Ancelotti Arda'ya, "Oynamayı hak etmiştin. Bugün, senin günün değilmiş ama yakında sıra sana gelecek. Bernabeu çimlerinde ısınmaya çıktın ve çok kısa süre içerisinde sahaya da çıkacaksın" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Carlo Ancelotti Real Madrid Arda Güler Mallorca Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Nilay Durmaz:

İsmi Gulerinho olsaydı şimdiye kaç kez 11 başlamıştı. Kimse inkâr etmesin burda olmaz demesin ama Maalesef Türk ve Müslüman ırkçılığı dünyanın heryerinde var

106
50
yanıtYanıtla
virtueslife:

sıkıntılımısın sen? ırkcı olsalar baştan almazlar zaten. Sizinde islam hassasiyetiniz madurunuz bitmedi.Ülkemizdeki madurunuzu anladıkta dünyaya da mağduru oynuyorsunuz.

yanıt73
yanıt73
mahalle sakini:

almıyorlar zaten arda brezilyalı olsaydı ilk 11'deydi fiyatı 3-5m değil en az 40-50 milyondu

yanıt53
yanıt19
Hayri :

Cahillik başa bela

yanıt22
yanıt17
Güray Dilli :

Çocuğu çok mağdur ettiniz , bu nedir ya

57
7
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Vallahi Billahi Çok Sürmez Bu Şapşal Sakat Kadinköye Geri Kaçar

17
39
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Feneri yarı yolda bıraktı şampiyon yapıp gitmesi lazımdı bu nedenle asla büyük oyuncu olamayacak geri dönecek anadolu klüplerine

9
35
yanıtYanıtla
Only:

Arda halen daha anlamadın mı, çok yanlış takım seçtin. Barcelona tercih etseydin şuana kadar en az 3 maç oynardın. Yazık harcanıyorsun. Elinde seçenek varsa başka takıma transfer ol.

9
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title