Haberler

Fenerbahçe'den herkesi ters köşeye yatıracak operasyon! Yeni kaleci adayını duyanlar şaştı kaldı

Güncelleme:

Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Inaki Pena'yı gündemine aldı. Barcelona forması giyen İspanyol eldivenin kiralık olarak sarı-lacivertlilerin yolunu tutabileceği belirtildi.

Altay Bayındır'ın dalgalı performansı sonrası kalede rekabeti sağlayacak bir ismi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, sürpriz bir isim için harekete geçebilir.

KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

İspanyol basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe, geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Inaki Pena'yı kadrosuna katmak istiyor. Barcelona forması giyen İspanyol eldivenin kiralık olarak sarı-lacivertlilere gidebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den herkesi ters köşeye yatıracak operasyon! Yeni kaleci adayını duyanlar şaştı kaldı

GALATASARAY KARNESİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Galatasaray 'da görev yapan İspanyol kaleci, 6'sı Süper Lig ve 2'si Avrupa Ligi olmak üzere 8 karşılaşmada görev yapmış, 11 gol yemişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Operasyon Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

eren_korkmaz:

en iyisi ronaldo herzaman

8
5
yanıtYanıtla
Bay Bilen:

Nedir bunların Galatasaray komplexi. Bu kadar taklit edilmez yahu. Kaödı ki başka bşr takımla gönül bapı olan bir adamı taraftarın nasıl bağrına bassın. İlie'yi alırız fener gider sabin İlie'yi alır. Olm dünyada topçu mu kalmadı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title