Haberler

Güntekin Onay'dan PFDK Kararlarına Sert Tepki: Adil Bulmuyorum

Güncelleme:

beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, Galatasaray'ın Akhisarspor'u 4-2 mağlup ettiği maçta yaşanan olayların ardından açıklanan PFDK kararlarını adil bulmadığını söyledi.

Süper Lig'de son haftalarda oynanan maçların ardından özellikle Beşiktaş'ın savunma yapan takımları açamama konusunda yaşadığı sıkıntığı üzerine beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay önemli değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray Akhisarspor maçının ardından açıklanan PFDK kararlarına da tepki gösteren Onay çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Güntekin Onay'ın değerlendirmeleri…

'"BU KARARLARI ADİL BULMUYORUM"

Yayıncı kuruluştayız diye her şeyi açık konuşamıyoruz. Ancak aynı maçta atılan Akhisarlı oyuncu 3 maç ceza alıyor. Gomis ise 1 maç. Kim tepki gösterirse göstersin, umurumda değil. PFDK'nın bu kararlarını adil bulmuyorum.

"SAVUNMA OYUNUYLA VAKİT GEÇİRMEYİ AYIRMAK LAZIM"

Kazanmak için her yol mübah mı? Kazanmak için her yol mübah anlayışında tekme at, vakit geçir, tedavi gör, sedye girsin, rakibin sinirini boz, oyalanmak gibi durumları savunma oyunuyla ayırmak lazım.

"ZAYIF TAKIMLAR, GÜÇLÜ TAKIMLARA KARŞI KAPANMAK ZORUNDA"

Atletico Madrid – Karabağ maçını izledim. Tek kale maç, 1-1 bitti. Karabağ'ın bütçesi 2-3 milyon euro. Atletico Madrid ise 100 milyon Euro'larca ölçülen. Dortmund evinde APOEL'i yenemedi mesela. Zayıf takımlar güçlü takımlara karşı, kapanmak zorunda. Aynı terazide değiller. Zayıf bir ordu, güçlü bir orduyu iyi bir stratejiyle yenebilir. Çıkıp hadi kim daha güçlü diye oynarsan fark yersin. Tarihteki tüm hikayelerde böyledir. Futbolda da böyledir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Güntekin Onay Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (35)

taraftarsız:

tv yorumcularının tarafsız olmamaları gerek ama güntekin her zamanki gibi taraf olmaya gs düşmanı olmaya devam ediyor diyor ki her ikiside kırmızı görmüş neden aynı cezayı almıyorlar haksızlık diyor Akhisarlı oyuncu kırmızı gördükten sonra hakeme kafa attığı için 3 maç ceza aldı ama güntekin bunu görmeyecek kadar taraflı

11
7
yanıtYanıtla
shmed günay:

güntekin gs nin galibiyetini hazmedememis herhalde

12
5
yanıtYanıtla
Aydın:

Bende seni ve rıdvanı hiç adil bulmuyorum nefret ediyorum sizden millet aptal değil sürekli galatasaraya bilinli bir şekilde zarar veriyorsunuz ama işinizi okadar profösyönelce yapıyprsunuzki millete size inanıyor

9
7
yanıtYanıtla
cc:

küfür etti diye Canere 6 maç veren sistem gomise yumruk attı diye 1 maç ceza veriyor, pardon ödül veriyor. adaletin bu mu TFF?

6
9
yanıtYanıtla
arslanim...........:

bir gs li olarak sunu soylemem grek ; direk kırmızı kart 2 maçtır herzman. heleki gomis yumruk atıyor. kesinlikle ve kesinlikle 1 maç ceza olmaz. . .

9
6
yanıtYanıtla
Ünal:

gomis yumruk filan atmadı kardeşim. yavaşlatarak izle pozisyonu. ayrıca öyle bir karakteri de yok o adamın

yanıt6
yanıt4
MEHMET CANDAN:

CİM BOM BOM: BEYEFENDİ BİZDE SİZİN GİBİ TARAFLI YORUMCULARIN YAYINCI KURULUŞLARDA GÖREV YAPMALARINI ADİL BULMUYORUZ İSTERSEN KIZABİLİRSİNİZ UMRUMDA DEĞİL. . . !

8
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ADALETİ Bİ GS OLUNCA AGZINAN ALAN ADAM YAYINCI KURULUSTA CALISIYORSUN FB BJK MAC ÖZETİNİ VERSENE SENOLUN KUFURUNU KIMIN EMRIYLE CIKARTINIZ YAYINDAN HAA KOTU ORNEK TEŞKIL EDIYORDU DEILMI ALANYA DEPLASMANINDA BABEL ALPER IN CEZA SI NIN KALKMASI OLUR GS OLMAZ:) ADAMSINYA SON TZK KUPASI MACINDA YERDE YATANA TEKME ATAN CANERE GORDUGU HALDE SARISI OLMASINA RAGMEN ALDIRIS ETMIYEN HAKEM ONUDA KONUSKI SAMIYETIN ARTSIN SENI NASIL YANCI OLDUGUNU TURKIYE BILIYOR SAMPIYONLUKTA FB UNUTMA ALMEIDA EZIKKKK:)

8
4
yanıtYanıtla
Fanatik bjk:

Bu tff ile yol yurunmez hepsi kendini ve karakteri ile fenerin önüne yatmis durumda

7
3
yanıtYanıtla
Tüpçü var korkma:

Burda kollanan Gs kuş kafa fenerle ilgisi yok

yanıt9
yanıt2
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title