Haberler

Güntekin Onay'dan Erol Bulut'a canlı yayında olay sözler: Bunu sorgulamak lazım

Güncelleme:

Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK'yi 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 2-1 yendi. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluş ekranlarında maçı değerlendiren Güntekin Onay, Gaziantep FK hocası Erol Bulut'u eleştirdi, "Gaziantep 10 kişi mahkum oynadı, futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı. Biraz bunu sorgulamak lazım. Galatasaray'ı tebrik ederim, sonuna kadar hak etti. Bu ülkenin oynamayı daha çok düşünen teknik adamlara ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Abdülkerim Bardakcı'nın kırmızı kart görmesiyle 45 dakika 10 kişi oynadığı mücadelede Gaziantep FK'yi 2-1 yendi. Mücadele sonrası beIN Sports ekranlarında maçı değerlendiren Güntekin Onay, Gaziantep FK'yi ve teknik direktör Erol Bulut'u eleştirdi.

"GALATASARAY SONUNA KADAR HAK ETTİ"

Güntekin Onay yaptığı yorumda, "Gaziantep 10 kişi mahkum oynadı, futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı. Biraz bunu sorgulamak lazım. Galatasaray'ı tebrik ederim, sonuna kadar hak etti." dedi.

"GALAYASARAY 45 DAKİKA EKSİK OYNADI"

Onay ayrıca, "Bu ülkenin oynamayı daha çok düşünen teknik adamlara ihtiyacı var. Kimse de çıkıp 'Onların bütçesi 100 milyon, bizim 10 milyon' demesin! Galatasaray 45 dakika eksik oynadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Güntekin Onay Bein Sports Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Eren İsmail:

Gültekin onay haklı. Erol hoca hem 10 kişi oynayan GS ye ezildi hemde hakem güzel maç yönetti diyor. Boş bir hoca.

7
5
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

boş iş bunlar şu anki sorunumuz geçim derdi spora merakı olan televizyon karşısında çay demleyip oturmasın gitsin spor yapsın hareket etsin hiç bir şey yapmasa kapının önünü süpürsün hareket etmek kalbe vucuda faydalıdır kalp şeker tansiyonun en büyük sebebi hareketsizlikdir

6
5
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Herkez Seyfullah aydını dinlesin futbolu bakmayı şarkı dinlemeyi bıraksın kapı önünü süpürüp geçim derdini düşünsün. Komedisin seyfo

yanıt2
yanıt0
Cenk Muzuri:

Güntekin futbolu pek bilmez ama doğru söylemiş.

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title