Haberler

Göksel Gümüşdağ "İrfan Can'a teklif yaptılar" dedi, Marsilya yalanladı

Güncelleme:

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci konusunda Marsilya'dan teklif aldıklarını belirtse de oyuncunun Marsilya Sportif Direktörü Pablo Longoria'nın listesinde olmadığı ve Göksel Gümüşdağ'ın Fenerbahçe ile Galatasaray'a karşı fiyat yükseltmek adına böyle bir açıklama yaptığı belirtildi.

Başakşehir'in yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci adına transfer yarışı sürerken Fransız basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Göksel Gümüşdağ'ın, "İrfan Can Kahveci için Marsilya'dan teklif var, görüşüyoruz" sözleri flaş bir biçimde yalanlandı.

RMC'den Mohamed Bouhafsi'nin haberine göre Morgan Sanson ile yollarını ayıran Marsilya, merkez orta saha için bir isim arasa da Marsilya Sportif Direktörü Pablo Longoria'nın listesinde İrfan Can Kahveci'nin yer almadığı belirtildi.

"GÜMÜŞDAĞ FİYAT YÜKSELTİYOR"

Bouhafsi'nin haberinde flaş bir iddiaya daha yer verildi. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Fenerbahçe ve Galatasaray ile yapılan transfer görüşmelerinde fiyat yükseltmek adına böyle bir açıklama yaptığı kaydedildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Göksel Gümüşdağ Başakşehir Marsilya Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

Faruk:

Alınmasa daha iyi. Biraz parlatip bize satıyorlar. Elimizde kalıyor. Gençlere yonelin.

12
4
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Fazla naz ask biktirir, Irfan Can Gs,da oynamak istiyorum diye bar bar bagiriyor, bu saaten sonra Size hic bir faydasi olmaz, makul bir fiyatla GS,ya ver gitsin, yoksa size teklif edilen bu fiyati bir daha rüyanda görürsün...

9
2
yanıtYanıtla
Gurursuzluk:

Fenev 3 kat verirse ya..?

yanıt1
yanıt0
Mirro:

Bu ne görgüsüzlük, nereden ögrenmis acaba

8
2
yanıtYanıtla
Murat:

Elinizde kalsın hayrını görün

9
1
yanıtYanıtla
HASAN:

ŞU SİYASİLER ÇEKSİN ARTIK PİS ELLERİNİ FUTBOLDAN MAFETTİLER TÜRK FUTBOLUNU

6
2
yanıtYanıtla
Recep:

ne kadar beceriksiz adamsın. iki yüzlü olamadın. yüz karası:))))yalanı inandırmak bir yetenektir. bizim ülke olarak yalanı inandıracak yetenekli insanlara ihtiyacımız var. Bu yetenekli insanlar iş başında olursa memleketimiz her yönden kalkınır:)))))

3
2
yanıtYanıtla
Recem:

Almasınlar daha iyi

5
0
yanıtYanıtla
Almancı:

almayın nedır bu ya bukadarda görgüsüzlük olmaz ne bu düşmanlık

5
0
yanıtYanıtla
recep:

elinde patlarsa hiç ama hiç şaşırmayız zaten adam sakat

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title