Haberler

Gerilim giderek artıyor! Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet hızında yanıt

Güncelleme:

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa karşılaşmasının ardından Galatasaray'ın kendileri için yaptığı penaltı paylaşımı hakkında konuştu. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına aynı sertlikte yanıt veren Baki, "Utanmazlar! Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler" dedi.

Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, 2-1 kazandıkları Kasımpaşa karşılaşmasının ardından çok konuşulacak değerlendirmelerde bulundu.

"2 NET PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Mücadeleye ve maçın hakemine değinen yönetici, "Direkt konuya girmek istiyorum. 2 tane net penaltı pozisyonumuz maalesef bir kez daha hakemler tarafından verilmemiştir. Ferdi'nin pozisyonunda hakemin vücut lisanına insanlar dikkatli baksın. Penaltıyı verir gibi bir refleks gösterirken 1 saniye içinde çark etti. Oosterwolde'nin pozisyonu da net penaltı. Bu iki pozisyondan dolayı artık TFF'nin aklını başına devşirmesini bekliyoruz. Ligin çok kısa kalan maratonunda, şurada çok az maç kaldı, her seferinde Fenerbahçe camiasının sinir uçlarıyla oynamasınlar. Artık rica etmiyoruz, söylüyoruz" dedi.

Gerilim giderek artıyor! Selahattin Baki'den Galatasaray'a jet hızında yanıt

"KENDİLERİNİ İZAH ETMİŞLER"

Galatasaray'ın kendileri için yaptığı penaltı pozisyonuna da yanıt veren Baki, "Utanmazlar! Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Kendilerini ve tarihlerini bir kelimeyle izah etmişler. Biz bile bu kadar güzel izah edemezdik tek kelimeyle" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selahattin Baki Galatasaray Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (23)

tamer durmaz:

Birley diyecem Ali koç Dursun özbeki canlıyayına davet ediyor hatta diyorki gs tvde çıkalım diyor ama dursun özbek ve gs yönetimi bunu kabul etmiyor sizce neden arkadaşlar özellikle gsli arkadaşlar ?

139
85
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

ali koçu muhatab alsaydı canlı yayına çıkardı muhatab alınacak bi adam görmemiş demekki.

yanıt147
yanıt118
tamer durmaz:

Sami kardeşim ali koçun böyle biri olduğunu düşünüyorsanız demekki türkiyede adam kalmamış demektir. Bu adam senin dedğin gibi birisi olsaydı fb kaç defa şampiyon olurdu 9 senedir bu takım şampiyon olamamıyor.

yanıt86
yanıt43
Spectrum:

Sami bravo mantık süper demek muhatap olmak istemedi.. Ali Koç 5 kere gs yi satın alır, 3. lig 5. gruba kadar düşürür oradan da çıkarmaz. Sonra görürsün kim kimle muhattap olmak istiyor. Türkiyede 1 tane gs taraftarı kalmaz. Halı saha gibi mekanlarda izletir sana gs nin maçlarını

yanıt79
yanıt77
ercan gurbhetchi:

ne diyecek ali koç? ne güzel hakemlerle ite kaka penaltılarla 3 puan alıyoruz mu? Konuşacak ne var? İcardi nin agücü maçında tertemiz golü iptal ediliyor. Montajla cezaya sevk ediliyor. Fb Alanya skandalı taze iken fb kpaşa skandalı. Djiku nun yumruğu, fbli SAMET in elle oynadığı TFF MHK nın görmediği eli söylemiyorum bile:)

yanıt6
yanıt6
Sinan Bulduk:

Spectrum , lan oğlum Ali Koç , fenerin başına geçtiğinden beri şampiyonluk yok , sürünüyor takım..Feneri satın alsın o önce , sonra bir şampiyon yapsın , sonra GS ye gelsin :D En son ne zaman şampiyon olduğunu FB’liler de hatırlamıyor..

yanıt2
yanıt2
White Turk:

ali koç soyadının hakkını verip iyi çalışıyor. bir şekilde kazandırıyor takımı. nasıl kazandırdığını bana sormayın maçların son dakikalarına bakın.

95
74
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

O yüzden bu takım 9 sendir.şampiyon olamıyor kardeşim haklısın

yanıt76
yanıt49
Mustafa Kaya:

yaw cakma erden timur ????

55
50
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

Türkiye futbolunu bitirdiniz. Para verip stada gidenlerde akıl yok! Bunlar Avrupa’da 2. Lig de oynarlar ve hatta düşmeme mücadelesi verirler.

65
17
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title