Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Yüzyılı hedefine gençlerle yürüyeceğiz

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Milli Türk Talebe Birliği'nin yeni hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı hedefine gençlerle yürüyeceklerini belirtti.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Erzurum'da Milli Türk Talebe Birliği'nin (MTTB) yeni hizmet binasının açılışına katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, Gazze'deki gelişmelere değinerek, "Gazze'de işgal altındaki topraklarını işgalden kurtarmaya çalışan, 'Bu işgal ne zaman bitecek?' diye onlarca yıldır bekleyen, açık ya da kapalı mahpus durumda bekleyen Filistinli mazlum kardeşlerimizin acısının artmakta olduğunu görüyoruz. Mescid-i Aksa üzerindeki zulmün büyümeye devam ettiğini görüyoruz. Bu zulmün en kısa zamanda son bulmasını Rabbimizden diliyoruz." dedi.

İsrail zulmünün bitmesini dileyen Erdoğan, şöyle konuştu:

"Filistinli kardeşlerimize, mazlum kardeşlerimize Allah'tan yardım diliyoruz. Zulüm ile abad olunmaz ama en yakın zamanda İsrail zulmünün bitmesini diliyoruz. En azından kalbimizde buğz edeceğiz. Biraz daha yapabiliyorsak bir şeyler diyeceğiz, anlatacak konuşacağız. Elimizle bir şey yapabildiğimiz zaman elimizle yapacağız. Müslüman'a düşen hareket tarzı da budur. Bizler de inşallah STK'lar olarak tepkimizi dile getirmeye devam edeceğiz. Allah'ın izniyle bu zulümlerin son bulduğu günleri göreceğiz. MTTB, işte bunun için çalışan, bunun için uygun nesiller yetiştirmeye çalışan bir sivil toplum kuruluşumuz. Nice lider gençleri bünyesinde yetiştirmiş. Cumhurbaşkanımızın da içinden çıkıp geldiği bir talebe birliği."

"21. yüzyılda biz milletçe damgamızı vurabiliriz"

"Cumhurbaşkanımız bize Türkiye Yüzyılı diye bir hedef gösterdi." diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Türkiye Yüzyılı hedefi, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında dünyaya damgamızı vurmak demek. Yüzlerce yıl bu millet, atalarımız, ecdadımız kendi yüzyıllarını ihdas etmiş, dünyaya söyletmiş. O zaman 21. yüzyılda biz milletçe damgamızı vurabiliriz. Dünyada devam eden zulümlere son vermek, daha hakça düzen kurmak için ve Allah'ın adalet mesajını dünyanın her köşesindeki mazlum halklara iletmek için bu mücadeleyi vermek, bunu kendimize şiar edinmek durumundayız. Onun için MTTB'nin çalışmaları çok kıymetli. Bu çalışmaları destekleyenlerden, bu ve benzeri sivil toplum kuruluşlarımıza destek verenlerden Allah razı olsun. Daha nice gencimize yol gösterecek, gençlerimizin önünü açacak bu tür çalışmaları inşallah destekleriz. Bugünkü açılışımız inşallah Türkiye Yüzyılı mücadelesinde, yürüyüşünde önemli bir dönüm noktası olsun."

Programda AK Parti İstanbul Milletvekili ve MTTB Genel Başkanı İsmail Emrah Karayel de konuşma yaptı.

İl Müftüsü Rüstem Can'ın duasının ardından, Erdoğan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilçe belediye başkanları ile kaymakamlarca kurdelesi kesilen merkezin açılışı yapıldı.

Kaynak: AA / Spor

Osman Aşkın Bak Türkiye Yüzyılı Gençlik Türkiye Spor Eğitim Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title