Haberler

Galibiyet ona yazar! Herkes İsmail Kartal'ın Rizespor maçındaki hamlelerini konuşuyor

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendiği maçta İsmail Kartal'ın yaptığı hamleler dikkat çekti. İkinci yarıda Serdar Dursun, Mert Hakan ve İrfan Can'ı sahaya süren Kartal, 3 oyuncusundan da skor katkısı aldı. Bu hamleler büyük beğeni topladı.

Fenerbahçe'nin, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendiği maça oyuna sonradan giren futbolcular damga vurdu. İkinci yarının hemen başında oyuna dahil olan Serdar Dursun, Mert Hakan ve İrfan Can'ı sahaya süren İsmail Kartal 3 oyuncusundan da skor katkı aldı.

İLK YARI RİZESPOR'UN

Fenerbahçe, Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın 27. dakikasında Micnhev ile öne geçen ev sahibi Rizespor ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

OYUNA GİRENLER MAÇI ÇEVİRDİ

Maçı koparmak isteyen İsmail Kartal, mücadelenin ikinci yarısının hemen başında Serdar Dursun, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'yi sahaya sürdü. Oyuna giren 3 oyuncusundan da skor katkısı alan İsmail Kartal, bu hamleleriyle taraftardan büyük beğeni aldı.

Fenerbahçe'de ikinci yarının başında oyuna dahil olan isimlerin istatistikleri;

  • İrfan Can Kahveci - 1 asist, 1 gol
  • Serdar Dursun - 1 gol
  • Mert Hakan Yandaş - 1 asist
Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal Serdar Dursun Fenerbahçe Rizespor Çaykur Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

Ibrahim Ozturk:

Resmen oyun içinde oyun taraftarın gazını almak için fenerli rizeliler güzel oynamış önce geri düş sonra İsmail kartalı geçen hafta sıkıntısından kurtarmak için hamle yaptır skor 1.3 İsmail kartalın geçen haftası unutuldu

49
191
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Birazda Fenerden rizeye giden rize sporlu kalecinin hamlelerinden bahsetseniz.

46
106
yanıtYanıtla
Babayaro:

Eğer gs liysen bu konuyu hiç açma. Ertuğrul fb ye karşı dünyaları kurtarırken, okan kocuk gs ye karşı armut topluyordu. Deniz türüç bizim oyuncaları bi dövmediği kaldı, taylan emre kılınç gs ye yattı, belhanda üçlü çektirdi resmen. Geç bu konuyu

yanıt141
yanıt28
Kemal Gocer:

Babayora cevap : Kardeş biz Adem Büyük ' ün bize attığı golle şampiyonluğu kaybettik Beşiktaşa sen diyorsun, Samsun maçından bahsediyorsun Taylan Antalyalı bize Ankara gücünde oynarken rovaşata golü attı.Başakşehirdeki kiralık futbolcumuz leo dobois bize gol attı.Boş boş konuşmussun.

yanıt5
yanıt19
Kemal Gocer:

Babayor'a cevap ; Taylan antalyalı Ankara gücündeyken bize roveşata golü attı bizdeyken bile böyle golü yoktu, Başakşehirde leó dobois bize gol attı. Bizden giden Adem Büyüğün bize attığı golle biz şampiyonluğu kaybettik. Bana cevap yetiştirmeye çalışacağına geriye bak istersen.

yanıt27
yanıt43
Mehmet Alper Hakan:

laf ola diye konuşmuşsun. tipik gs li davranışı.

yanıt39
yanıt11
Kemal Gocer:

Mehmet Alper ergensin galiba sen.

yanıt8
yanıt20
Erdoğan Karacaoğlan:

Yemişim İsmail'in hamlelerini.tam bı rezalet.fenerli olsam utanırım her hafta aynı senaryolar.sizin her yere kolunuz uzanıyo gelin ciyak ciyak ağlayacağınıza bizden rica edin ikram edelim şampiyonluğu. Ama mert olun.başka yerde ağlamak yok...

9
48
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Sen kendi takımından utanarak az ötede ciyaklar mısın lütfen .

yanıt27
yanıt6
Erdoğan Karacaoğlan:

O kadar objektip ve kaliteli yorum yapıyoruz size kadar uzanıyorlar mı? Konsorsiyum yasakları...

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title