Haberler

Galatasaraylı taraftarlar, bir PSG'li holiganı dövüp çırılçıplak soydu!

Güncelleme:

Takımlarını desteklemek için Paris'e giden Galatasaraylı taraftarlar, yaklaşık 200 PSG'li holiganın saldırısına uğradı. Yaşanan arbede sonrası Galatasaraylı taraftarlar, bir Fransız holiganı döverek çırılçıplak soydu. Bu anlar Twitter'da bir çok Galatasaraylı tarafından paylaşıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'de Galatasaray'ın deplasmanda PSG ile oynayacağı maç öncesinde iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. PSG taraftarları, Porte de Saint-Cloud'da toplanan Galatasaray taraftarlarının üzerine meşaleler atarak saldırdı. Saldırı sonrası iki takım taraftarları arasında arbede yaşandı. Olaya çok sayıda güvenlik gücü müdahalede bulundu.

POLİS TARAFTARI LİNÇTEN KURTARDI

Polisin müdahalesiyle olaylar ara sokaklara taşarken, sarı-kırmızılı taraftarların bir PSG'li holiganı dövüp çırılçıplak soyduğu görüntüler, Twitter'da paylaşılmaya başlandı. Videoda Galatasaraylıların bir kişiyi dövdüğü ve aynı zamanda çırılçıplak soyduğu görülüyor. Bir diğer videoda ise söz konusu taraftar polisler tarafından korunuyor. Bu iki video, Twitter'da bir çok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Galatasaraylı taraftarlar, bir PSGli holiganı dövüp çırılçıplak soydu!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Twitter cloud Haberler

500

Yorumlar (63)

ASLI:

YEMİN EDİYORUM BU BARBARLAR YÜZÜNDEN TÜRKİYEDENİM DEMEYE UTANIRSIN.

19
54
yanıtYanıtla
HOŞAF:

bize saldırana tepkimizi koymayalım mı?? elin avrupalısı yapsa kendini savundu dersiniz ama bizden birileri yapınca barbar oluyoruz ve bu eleştiriyi bizim insanımız yapıyor. ASIL BEN SİZİN GİBİ BATI KOMPLEKSLİ VATANDAŞLARIMIZDAN UTANIYORUM.

yanıt27
yanıt5
,,,:

Sen Türkiyedenim deme zaten. Güngören de soran olursa tabii.

yanıt21
yanıt2
MTT:

Sen Türk olamamışsın zaten Türkiyedenim demesen de olur. Olaylar neden olmuş acaba birde onu araştır. Bayrağına saygın olsaydı TÜRKÜM diyebilirdin. Bayrağımızı yakmaya teşebbüs eden herkes görür karşılığını. . .

yanıt35
yanıt4
MEDENİYET DEDİĞİN TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVR:

o zaman sizi modern çağdaş laik fransa, ya alalım insan ilk önce haberin ASLI'' nı okur öğrenir bizim taraftarlarımız kendi halinde belirli alanda beklediği sırada yüzleri maskeli yüzlerce FAŞİST IRKÇI fransız taraftarlar saldırıyor küfür hakaret ediyor eeeee ne yapacaktık öyle durum aaa gel şu yanağıma 1 yumruk at diyeceğiz öyle mi olmadı bak küserim darılırım öbür yanağıma, da vur diyelim haaa iyi iyi siz belki böylesiniz ama hiç kusura bakma ASLI siz gerçek BARBAR görmemişin avrupa, ya git orada

yanıt29
yanıt3
Sari taksiye hayir:

Barbar dedigin adamlar 2 yuzlu seytan kilikli fransizlardan daha saglam adamlar ve onlar benim vatandasim.

yanıt28
yanıt2
Mrt turko:

Koyu bir fenerbahçe li olarak gs li taraftarları tebrik ediyorum

30
12
yanıtYanıtla
Ne var bunda:

Iki fransız takımın iki fransiz taraftarı kavga etmiş ne var bunda şimdi...

9
29
yanıtYanıtla
önemli degil:

tarih oku ve sonra kime fransiz dedigine dikkat et. . icimizde olan gavur cok. sende onlardan misin?

yanıt2
yanıt0
CİMBOM OLD BOYS:

GALATASARAY TARAFTARI ASLA SALDIRGAN OLMAMIŞTIR. ANCAK SALDIRIYA UGRADIĞINDA EN SERT CEVABI VERİR VE VERMİŞTİRDE. BU FRANSIZ GÖRÜNÜMLÜ ARAP HOBİSİ FUTBOL ŞİRKETİ MASKOTLARI YÜCE TÜRK BAYRAĞINI YAKMA TEŞEBÜSSÜNDE BULUNMUŞLAR VE EN NET CEVABI ALMIŞLARDIR. GÜNÜN BİRİNDE ELBET SAHADADA GEREKEN CEVAP VERİLİR VE VERİLECEKTİR.

29
7
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title