Haberler

Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 yenildi

Güncelleme:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında İspanyol ekibi Real Madrid'e deplasmanda 6-0 mağlup oldu ve son 16 turu şansını yitirdi.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray, deplasmanda Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Real Madrid 6-0 kazandı. Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 4, 7 ve 90. dakikalarda Rodrygo, 14. dakikada penaltıdan Sergio Ramos ve 45 ve 81. dakikalarda Karim Benzema attı.

Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 yenildi

GALATASARAY'IN GRUPTAN ÇIKMA ŞANSI KALMADI

Bu sonuçla birlikte Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansı kalmadı. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Avrupa Ligi şansı ise devam ediyor. Öte yandan sarı-kırmızılı takım Devler Ligi gruplarında 4 maç sonunda gol atamayan tek takım olarak kaldı. Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Galatasaray, sahasında Club Brugge'ü konuk edecek. Real Madrid ise PSG ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 yenildi

SERİ: "ÖZÜR DİLERİZ"

Maç sonunda konuşan Jean Michael Seri, "Biz burada bu akşam var olamadık, özür dileriz. Bu tip maçlarda 1. dakikadan itibaren kendinizi göstermeniz gerek. Böyle maçlarda beklediğiniz anlarda geliyorlar ve gerekeni yapıyorlar." dedi.

Galatasaray, Real Madrid'e 6-0 yenildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Galatasaray Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (196)

Ali:

Ister çatlayın ister patlayın, avrupa da başarılı olan tek takım Galatasaray dır. Herkes rütbesini bilecek

19
78
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Yıllardır G. S. Avrupada nal topluyor. . Hala hayal alemindesiniz. Rütbe filan kalmadı. Bu yenilginin skoru artarsa birilerinin işini bitirir.

yanıt33
yanıt5
MECHUL ASKER:

Rütbeyi geçti bu adamlar size vesika çikariyorlar Ali topu at. At ali at .ali topu tut .tut ali tut ha ha ha..

yanıt33
yanıt7
ziyaa:

Oğlum o milattan önceydi la!

yanıt18
yanıt3
Vatandaş:

6 kasımda bi 6 tanede Real atsın herkesde haddini bilsin Türk olmayan bir takımı savunuyorsunuz yazık size

yanıt24
yanıt9
Yazlıklar olsun:

Ne çok yarası olan varmış la, sevinçten manyakça yorum yazıyorlar. Eleştirenlere sözüm yok sonuna kadar haklılar. Galatasaray çok kötü oynuyor, ama bu duruma sevinenlerin kanında sorun var!!!

11
8
yanıtYanıtla
MECHUL ASKER:

Sen ne diyon lan değişik...

yanıt3
yanıt5
SANA OLSUN:

Men dakka dukka

yanıt3
yanıt3
Mechula cevap:

Sen anladın asker bozuntusu!

yanıt3
yanıt1
Mechula cevap:

Sen mesajı aldın mechul bozuntusu!

yanıt3
yanıt1
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title