Haberler

Galatasaray, Morutan'la prensip anlaşmasına vardı! 5 senelik sözleşmeye imza atacak

Güncelleme:

Galatasaray, Fatih Terim'in transferini çok istediği Olimpiu Morutan'da adım adım mutlu sona yaklaşıyor. Rumen futbolcuyla, 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı kulüp, Steaua Bükreş'le pazarlıklara devam ediyor. Rumen ekibinin başkanı Gigi Becali, Morutan'ın bonservisi için 10 milyon euro isterken Galatasaray'ın 5 milyon euro teklif yapacağı ve tarafların 7-8 milyon euro bandında anlaşma sağlayacağı öngörülüyor.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Aslan, Fatih Terim'in çok istediği Rumen futbolcu Morutan için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı kulüp, futbolcuyla prensip anlaşmasına varırken kulübü Steaua Bükreş'le görüşmeler sürüyor.

GALATASARAY 7-8 MİLYON EUROYA TRANSFERİ BİTİRECEK

Rumen futbolcunun transferi konusunda Çizme basınından çarpıcı bir iddia geldi. İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Morutan, Galatasaray ile 2026 yılına kadar prensip anlaşmasına vardı. İki kulübün futbolcunun bonservisi konusunda 7-8 milyon euro düzeyinde anlaşması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title