Haberler

Galatasaray Başkanı Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Böyle bir şey olur mu?

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında, gazetecilerin sorularını yanıtladı. MKE Ankaragücü maçında rakip takım tribününe yönelik hareketi sonrası 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında konuşan Özbek "Icardi'nin cezasını otobüste öğrendik. Böyle bir şey olur mu?" ifadelerini kullandı.

Sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi'ye verilen ceza hakkında konuştu.

Mke Ankaragücü maçında yaptığı hareket sonrası 1 maç men ve 19 bin 500 TL para cezası alan Icardi'nin cezasını haksız bulduklarını söyleyen Özbek'in açıklaması şu şekilde:

"Icardi olayında tartışılması gereken husus bence şu. Biz dün akşam saatlerinde bir maça çıkacağız. Icardi tedbirsiz sevk edildiği için Icardi'ye göre taktik çalışması yapıldı. Takım buna göre hazırlanıp otobüse biniyor. Otobüste Icardi'nin sevk edildiği maddeye göre 1 maç ceza aldığını öğreniyorsunuz. Böyle bire şey olur mu? Takım bir maça hazırlanırken mevcut şartlara göre takımın kadrosuna değiştirecek bir durum olabilir mi? Tartışılması gereken konu bu. Tedbirsiz sevk edildiği için normal sürecin dışına çıkıldı. Takım Florya'dan çıktığında farklı bir takım var stada geldiğinde farklı bir takım var. Esastan tartışılması gereken konu bu. Icardi'ye verilen cezayı haksız buluyoruz. Benzer olaylar daha önce yapıldı ve para cezası verildi ama burada Icardi'ye bir maç ceza verildi. Daha önce söyledim 7 düvele karşı mücadele ediyoruz diye. Bahsettiğimiz konu buydu. Kimse şüphe etmesin Galatasaray bu savaştan galip çıkacaktır. Bugün Galatasaray camiasıyla, sporcusuyla bütünleşmek zorundadır. Birçok cephede savaşıyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Dursun Özbek Mauro Icardi Galatasaray Ankaragücü MKE Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

SAVAŞ GÜNAY:

Böyle birşey olamaz zaten emsalleri 3-4 Maç alıyor İcardi kardeşimiz 1 maç Antalya maçı baştan sona satın alınmış Prag maçının üstünü Tff ye sallayarak kapatmaya çalışıyor. Gs den çok kazanan yok ama hep engelleniyor hep mağdur Kalıbının adamı olabilmek meziyettir.

46
19
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

:) şu gülücük bile fazla da idare et artık

yanıt11
yanıt19
Hakan Acar:

kim aldı 3-4 maç. Taraftara orta parmak gösteren Emre Mor mu? Kuralda 2-5 maç arası diyor. Hakem, gözlemci raporları ve yayıncı kayıtlarında olmayan, montaj olup olmadığı kanıtlanamayan görüntüye kaç maç vereceklerdi. Kuralda yüzde 50 tahrik indirimi var. Onu da kullanmışlar 1 maç. Nesini anlamadın daha. Asıl sorun dünyanın hiç bir yerinde bu zamana kadar uygulanmamış maça 6 saat kala ceza vermek. Az onurlu ol da ona göre değerlendir. Ama fenerlisin olmaması normal.

yanıt13
yanıt16
Fatih :

Hakan Acar: bir sonraki maç beşiktaş olduğu için alel acele verilmiş bir karar. bencede bugün açıklamaları gerekirdi. yani bu kararda gs işine yaramış oluyor :)

yanıt14
yanıt9
Hakan Acar:

Fatih : sen de yanlış biliyorsun ya da bilerek çarpıtıyorsun. Bir sonraki maç perşembe günü oynanacak kupa maçı. Bugün ceza verseler onda oynamayacaktı.

yanıt9
yanıt7
TAŞAR:

adam adam. arkandayız başkan. savaşmaya devam. şampiyon biz olacağız!

16
33
yanıtYanıtla
Bükücü:

Adam haklı böyle bir şey olabilir mi? 1 maç nedir en az 4-5 maç ceza alacaktı. Ensalleri 4-5 maç ceza aldı bunun İcardi'nin neyi eksik? veya kısa?

29
13
yanıtYanıtla
Gürsel İşlek:

Çok yanar döner çok entrikacı bi adamsın Dursun özbek

27
12
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

Dansöz bile galatasaraylılar kadar kıvırmıyor

25
6
yanıtYanıtla
slim shady:

Boyutuna göre ceza veriliyor herhalde. Pascal men edildi, icardi 1 maç :))

20
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title