Haberler

Fenerbahçeli Taraftarlar, Tolgay Arslan'ı Hedef Aldı: Buraya Yatmaya mı Geldin?

Güncelleme:

Fenerbahçeli taraftarlar, Medipol Başakşehir maçından sonra Tolgay Arslan'ı sosyal medyada topa tuttu: Buraya yatmaya mı geldin?

Lider Medipol Başakşehir'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Fenerbahçe'de moraller dibe vururken, taraftarların hedefinde ara transferde alınan Tolgay Arslan var. Başakşehir'in attığı ilk gol öncesi İrcan Can Kahveci'den üst üste çalımlar yiyen gurbetçi oyuncuya sosyal medyadan tepki yağdıran taraftarların, "Yatmaya mı geldin Tolgay!" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

FİZİK OLARAK GÜÇSÜZ

Mehmet Topal'ın sakatlık nedeniyle oynamadığı maçta ilk 11'de sahaya çıkan Tolgay Arslan, ilk goldeki hatasının yanı sıra ikinci gol öncesi de golün kahramanı Mossoro'yu tutamayarak yenilginin mimarlarından oldu. Tolgay'ın fizik olarak çok güçsüz görünmesi de dikkatlerden kaçmadı.

(Star)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Başakşehir Haberler

500

Yorumlar (50)

:

MAÇTAN ÖNCE DÜRÜM YEDİRİN ŞÖYLE BOL ACILI BAKIN NASIL OYNUYOR

18
0
yanıtYanıtla
TÜRBÜN.....:

BEŞİKTAŞ ORTA SAHASININ YEDEĞİ OĞUZHANIN YEDEĞİ TOLGAY FENERE KURTARICI OLMUŞ.

16
1
yanıtYanıtla
KASKIR:

DAHA BU NE NELER YAPACAK FB YATA YATA PARA YİYECEK

17
0
yanıtYanıtla
253425:

bjk aptalmıydı iyi kurtuldu ondan

13
2
yanıtYanıtla
DEGO:

iyi kitledik bunu fenere. . .

12
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

KİMSENİN TOLGAY A OLUMSUZ BİRŞEY SÖYLEDİĞİ YADA YAPTIĞI BİR TEPKİ YOK. BU HABERE ANCA CAHİL TİPLER KANAR...

2
12
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TOLGA CİĞERCİ, SERDAR AZİZE(DANSÖZ) TOLGAY VE SADIK ALİ KOÇUN İLERİ GÖRÜŞÜ SAYESİNDE PTT 1. LİGDE OYNASIN DİYE UCUZA KAPATILMIŞ KELEPİR ADAMLAR, BUNU HERKES DEĞİL ANLAYAN ANLAR. . .

11
3
yanıtYanıtla
AHAAAA:

3, 2 MİLYON EURO KELEPİR ÖYLEMİ????????????

yanıt3
yanıt0
ŞAPKACI:

NİYE ADAMA ''YATMAYAMI GELDİN'' DİYORSUNUZ Kİ? 15 MİLYON TARAFTARLA BERABER TAKIM OLARAK BAŞAKŞEHİRE ZATEN YATTINIZ. ÇOK AHMAKSINIZ ŞİKECİ KARDEŞLERİM.

8
5
yanıtYanıtla
fb''li:

04. 02. 2017 başakşehir: 2 gs: 1 (türkiye kupası)10. 04. 2017 başakşehir: 4 gs: 018. 11. 2017 başakşehir: 5 gs: 115. 12. 2018 başakşehir: 1 gs: 1kendileri kadar çok gol yemediğimiz için bizi şikeci ilan eden zavallıların komik hezeyanı :)))))

yanıt2
yanıt2
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title