Haberler

Fenerbahçeli Arda Güler, Ümit Milli Takım'a neden çağrılmadı! Eleştirilere jet hızında yanıt geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in Ümit Milli Takım aday kadrosuna alınmaması tepki çekmişti. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü ve Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, eleştirilere yanıt verdi. Kafkas, yaptığı açıklamada, "Biz 21 Yaş Altı takımımızdan 19'a 3 tane en iyi oyuncumuzu indirdik. Burak İnce, Ömer Faruk Beyaz ve Yusuf Barası. 19 daha güçlensin diye bunu yaptık. 17'de de Arda'yı bilerek bıraktık ki Avrupa Şampiyonasına gidebilelim." dedi.

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçeli Arda Güler'in aday kadroda yer almamasıyla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi.

"ARDA'NIN ETKİSİ ÇOK BÜYÜK"

Milli takımların başarısını düşündüklerini belirten Kafkas, "İki iddialı takımımız var, 17 ve 19 yaş altı takımlarımız. Biri 2003, biri 2005 doğumlular. Pandemi araya girmesine rağmen 4 yıldır büyük emek harcıyoruz. İki takımın da Avrupa Şampiyonası'na gitme durumu var. Biz 21 Yaş Altı takımımızdan 19'a 3 tane en iyi oyuncumuzu indirdik. Burak İnce, Ömer Faruk Beyaz ve Yusuf Barası. 19 daha güçlensin diye bunu yaptık. 17'de de Arda'yı bilerek bıraktık ki Avrupa Şampiyonasına gidebilelim. Biliyorsunuz orada Arda'nın etkisi çok büyük. Onun için böyle bir planlama yaptık. Tarihinde belki de ilk kez iki takımla iddialıyız. İki takımın da Avrupa Şampiyonası'na gitme ihtimali var. Onun için o takımları ne kadar kuvvetli yaparsak bizim için o kadar iyi. Bunlar geleceğin Ümit ve A Milli takımı oluşturacak elit oyuncular. Planlamayı bunun üzerinden yaptık" dedi.

"HEPSİ ÜMİT VE A MİLLİ TAKIM'A GELECEK"

18 Yaş Altı takımına da Beşiktaşlı Emirhan İlkhan'ın gittiğini hatırlatan Tolunay Kafkas, 'O da bizim değerli oyuncularımızdan biri. Onlar dışarıda değil ki hepsi bir milli takımımızda. Hepsi Ümit ve A Milli Takım'a gelecek.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tolunay Kafkas Arda Güler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title